Αρχική Δημοτικός Θερινός Κιν/φος «Νοσταλγία»

Δημοτικός Θερινός Κιν/φος «Νοσταλγία»

Με ένα δυνατό πρόγραμμα ταινιών από το σινεμά του κόσμου ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Νοσταλγία, ανοίγει τις πόρτες του, για ακόμα μια σεζόν.

«Φέτος, οι βραδιές στη Νοσταλγία θα είναι ακόμα πιο απολαυστικές», προϊδεάζει ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, Νίκος Μπαρμπούνης: «Όχι μόνο διατηρήσαμε τον ανακαινισμένο χώρο, όπως είχε διαμορφωθεί από την προηγούμενη διοίκηση υπό το Μάνο Βαβουράκη, επιπλέον για τη νέα σεζόν έχουμε εξοπλίσει το δημοτικό μας σινεμά με νέα, ψηφιακή μηχανή προβολής υψηλής ευκρίνειας και καινούργιο ηχητικό σύστημα Dolby Surround».

Με ταινίες από φετινές παραγωγές αλλά και από τον παλιό, καλό κινηματογράφο που θα αλλάζουν κάθε τρεις ημέρες, με παιδικές ταινίες, αλλά και μειωμένο εισιτήριο για τις ειδικές ομάδες πληθυσμού και τα οικογενειακά πακέτα, η Νοσταλγία φιλοδοξεί να γεμίσει τις καλοκαιρινές βραδιές των Ηρακλειωτών, αλλά και των επισκεπτών της πόλης που, πάντα, την προτιμούν στα βόρεια προάστια.

* Για τους Ηρακλειώτες ανέργους η ΚΕΑΕΔΗΑ εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο στις προβολές του δημοτικού κινηματογράφου με την παροχή voucher από τα γραφεία της επιχείρησης. Οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα ανεργίας μαζί με την ταυτότητά τους και το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας στην ΚΕΑΕΔΗΑ (δημαρχείο, 1ος όροφος) για να προμηθευτούν την σχετική κάρτα εισόδου.

Από φέτος, οι επισκέπτες μπορούν να κλείνουν το εισιτήριό τους και ηλεκτρονικά από τις υπηρεσία της Viva και την ιστοσελίδα summercinemas.gr.

Δείτε το πρόγραμμα του κινηματογράφου και αγοράστε τα εισιτήριά σας κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Τελευταία νέα