Έκθεση των τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Με την έκθεση των δημιουργιών των μαθητών τους κλείνει ακόμα μια σεζόν των τμημάτων της Δημιουργικής Απασχόλησης, πρόγραμμα το οποίο προσφέρει στους κατοίκους της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Η έκθεση θα γίνει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου, στον τεχνοχώρο Πικαντίλι (Κουντουριώτου 20Α), 10.00 – 13.00 το πρωί και 18.00 – 21.00 το απόγευμα, φιλοξενώντας δημιουργίες ζωγραφικής, αγιογραφίας, κεραμικής, ντεκουπάζ, κοσμήματος, κ.α.

Θυμίζουμε, τα μαθήματα Δημιουργικής Απασχόλησης, στα οποία συμμετέχουν δεκάδες Ηρακλειωτών κάθε χρόνο, διοργανώνονται μέσα από την δημοτική επιχείρηση, ΚΕΑΕΔΗΑ. Τα φετινά μαθήματα παρακολούθησαν περίπου 200 πολίτες. Οι εγγραφές ξεκινούν το φθινόπωρο και τα μαθήματα διαρκούν έως το καλοκαίρι.
Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις δημιουργίες των μαθητών των τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης, τα οποία θα δείτε και στην έκθεση του Σαββατοκύριακου, στο βίντεο που θα βρείτε στον σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=UI6ViWvVGjo&t=22s

Leave a Comment

4 × three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.