Σε ισχύ έκτακτα μέτρα ασφάλειας στο κέντρο, λόγω των κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση εννέα χρόνων σήμερα από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και ενόψει της επίσκεψης του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν αύριο στην Αθήνα.

Κλειστοί θα είναι από τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα και από τις 4 το απόγευμα ο σταθμός στο Πανεπιστήμιο, με εντολή της Αστυνομίας.

Σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής των λεωφορείων, των τρόλει και του τραμ θα προβεί ο ΟΑΣΑ, από τις 10 το πρωί έως το πρωί της Πέμπτης σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας.

Λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Τουρκίας και έπειτα από οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας/τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεï στο κέντρο της Αθήνας και αύριο Πέμπτη, από τις 6 το πρωί έως τη λήξη της επίσκεψης την Παρασκευή 8-12-2017.

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α’ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης του κ. Ερντογάν.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 16 =