Αποκλεισμένο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης- Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο αγροτών από την Κρήτη

Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Βάθη, λόγω του συλλαλητηρίου που πραγματοποιούν αγρότες από την Κρήτη, που έφτασαν τα ξημερώματα στον Πειραιά με δύο πλοία από το Ηράκλειο και ένα από τα Χανιά.

Στο πλευρό των Κρητικών θα βρεθούν αγρότες τόσο από την Πελοπόννησο όσο και από περιοχές της Μακεδονίας, οι οποίοι θα φθάσουν στη πλατεία Βάθη με λεωφορεία ή αυτοκίνητα.

Τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου δεν έχουν αποφασίσει αν πραγματοποιήσουν πορεία μετά από το συλλαλητήριο.

Οι παραγωγοί διαμαρτύρονται για το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το αυξημένο κόστος παραγωγής ζητώντας από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την στήριξη του αγροτικού τομέα. Πάντως, δεν έχουν ζητήσει συνάντηση με τον κ. Αποστόλου, αφού θεωρούν ότι δεν έχουν κάτι να συζητήσουν μαζί του, όμως θα καταθέσουν στο υπουργείο υπόμνημα με τα αιτήματά τους.

Επιπλέον, την συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών έχουν εκφράσει τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης καθώς και άλλοι φορείς, ενώ στην κινητοποίηση θα πάρουν μέρος και οι παραγωγοί λαϊκών αγορών.

Leave a Comment

9 + five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.