Την εκκίνηση και τον τερματισμό του Ράλλυ Αμαζών 2017, έναν από τους πλέον παραδοσιακούς θεσμούς για το αυτοκίνητο που διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ, φιλοξένησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Δεκάδες παλαιά αυτοκίνητα, με οδηγούς αποκλειστικά και μόνο γυναίκες, ξεκίνησαν από την διασταύρωση των οδών Μ. Μερκούρη και Κουντουριώτου, για να κάνουν βόλτα στους δρόμους του Ηρακλείου και των υπόλοιπων βορείων προαστίων, για να καταλήξουν, λίγες ώρες αργότερα, στην Βίλα Στέλλα όπου και έγιναν οι βραβεύσεις των συμμετεχόντων.

Πριν από το ράλι, οι Ηρακλειώτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα αυτοκίνητα αντίκες, στην έκθεση που στήθηκε στον χώρο της εκκίνησης τραβώντας τα βλέμματα μικρών και μεγάλων.

Είναι η πρώτη φορά που το Ράλλυ Αμαζών ξεκινά και περνά από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Το ενδιαφέρον του κόσμου επιβεβαίωσε, για ακόμα μια φορά, ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις, που βάζουν στο επίκεντρο γνωστών διοργανώσεων το Ηράκλειο, βρίσκει απήχηση στους πολίτες.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.