Βάρδιες ασφαλείας και ψεκασμοί κάδων: ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής αντιμετωπίζει τα προβλήματα των απορριμμάτων

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προσπαθεί με όλα τα διαθέσιμα μέτρα να αντιμετωπίσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ. Ήδη το προσωπικό και τα δρομολόγια ασφαλείας της Υπηρεσίας Καθαριότητας έχουν αυξηθεί, ενώ από σήμερα – και μέχρι να τελειώσουν οι κινητοποιήσεις – πραγματοποιούνται ψεκασμοί απολύμανσης σε γεμάτους αλλά και άδειους κάδους, προκειμένου να προφυλαχθεί η δημόσια υγεία.

«Ευχαριστούμε τους Ηρακλειώτες που συνεχίζουν να συμβάλλουν για να διατηρήσουμε την εικόνα της πόλης μας, στο μέτρο, βέβαια, του δυνατού. Σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους του Δήμου, επεμβαίνουμε σε στρατηγικά σημεία ώστε να μην αντιμετωπίσει το Ηράκλειο έντονα προβλήματα. Είμαστε δε έτοιμοι, με τη λήξη των κινητοποιήσεων, να θέσουμε σε εφαρμογή σχέδιο για να αποκαταστήσουμε την πόλη σε χρόνο δόκιμα σύντομο», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Leave a Comment

three × two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.