Επιστολή στην αν. υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου με την οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ομαλή λειτουργία του προγράμματος των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της φτώχειας, εξαιτίας της τεράστιας καθυστέρησης στην υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων των εργαζομένων, απέστειλε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης υπογραμμίζει πως οι τεράστιες καθυστερήσεις στην υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων για το χρονικό διάστημα από 1/11/2016 έως και σήμερα, έχουν ως συνέπεια να παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και να παρατηρείται αδυναμία αποπληρωμής λειτουργικών δαπανών του προγράμματος, με σοβαρό κίνδυνο τη διακοπή του.

Παράλληλα επαναδιατυπώνει την πάγια θέση της ΚΕΔΕ, σύμφωνα και με σχετικές αποφάσεις του ΔΣ της, για παράταση του υφιστάμενου προγράμματος και των συμβάσεων εργασίας του προσωπικού, έως την πραγματική τους ένταξη μέσω των Π.Ε.Π. στο ΕΣΠΑ 2014-2020, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.