Κοινές δράσεις και συνέργειες, με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου, σχεδιάζουν ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία. Σε συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι του Ενιαίου Παραρτήματος ΝΙΦΗΜ (Ν. Ιωνίας, Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας, Ηράκλειου, Μεταμόρφωσης) της Εταιρίας με τον δήμαρχο της πόλης, Νίκο Μπάμπαλο, και την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Μαρία Παντερή, συμφωνήθηκε ένα πλάνο εκκίνησης των δράσεων προκειμένου οι δύο πλευρές να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την ενημέρωση, κυρίως, των πολιτών όλων των ηλικιών.
Στο πλάνο αυτό εντάσσονται, μεταξύ άλλων, η συνδιοργάνωση και η διεξαγωγή, από τις αρχές του νέου έτους, ενημερωτικών ημερίδων στο Ηράκλειο σχετικά με τους τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου, αλλά και η στοχοποιημένη δράση στα σχολεία της πόλης για την προώθηση του αντικαπνιστικού κινήματος.
Εκκίνηση, με το Bazaar του Παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρίας το οποίο φιλοξενείται στην Βίλα Στέλλα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου (10πμ με 10μμ), με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τους σκοπούς της Εταιρίας.
«Είμαστε δίπλα σας για να βοηθήσουμε και εμείς, με τις δικές μας δυνάμεις, για να γίνει γνωστό το έργο σας. Είναι πραγματικά σημαντικό, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να δημιουργήσουμε συμμαχίες οι οποίες θα βοηθήσουν εκείνους που δεν έχουν, που αλλού να στραφούν», σχολίασε ο Νίκος Μπάμπαλος.

Το παράρτημα ΝΗΦΙΜ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας αποτελεί μέρος της μεγάλης δύναμης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για τη δημοσιοποίηση και προβολή της Στρατηγικής Πολιτικής, του πολυσχιδούς έργου της  Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου και της Φροντίδας και Φιλοξενίας των Καρκινοπαθών σε Αποθεραπεία.
Τα γραφεία του βρίσκονται στην οδό Άγνωστων Ηρώων 118 στη Νέα Ιωνία. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2130337798.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight + 19 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.