Εγκαινιάζεται το μεσημέρι το πρότυπο Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης

Ένα διαφορετικό Δημοτικό Ιατρείο, υψηλών δυνατοτήτων, εγκαινιάζει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Πρόκειται για το ανακαινισμένο Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης, που βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Χανίων στον αριθμό 4β.

Των εγκαινίων θα προηγηθεί ξενάγηση των εκπροσώπων του Τύπου στους χώρους του Δημοτικού Ιατρείου όπου θα αναλυθούν οι αυξημένες δυνατότητές του (νομικές υπηρεσίες, ένταξη στην αγορά εργασίας, κ.α). Το Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ.

Η πιλοτική του λειτουργία υποστηρίζεται από δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και την επιστημονική εποπτεία του Κέντρου Μελετών Υπηρεσιών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι κάτοικοι της Κυψέλης και της 6ης δημοτικής κοινότητας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πρώτο πρότυπο Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης και το επιστημονικό προσωπικό που το στελεχώνει, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Σήμερα, ημέρα γνωριμίας, θα λειτουργούν:

•Κινητή Μονάδα Ερυθρού Σταυρού για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

•Κινητή Μονάδα Checkpoint για RAPID TEST HIV (12.00-19.30)

•Κινητή μονάδα του Δήμου Αθηναίων πληροφόρησης για τις κοινωνικές παροχές που προσφέρει η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το ΚΥΑΔΑ.

Το απόγευμα 6.30 μ.μ. – 7.30 μ.μ. θα παίξει μουσική η Φιλαρμονική του δήμου Αθηναίων.

Leave a Comment

4 + sixteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.