Εκδήλωση προβολής του έργου της ΕΠΑ.Σ. Ηρακλείου

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τη Μαθητεία των ΕΠΑ.Σ (Επαγγελματικών Σχολών) του ΟΑΕΔ έγινε πριν από λίγες ημέρες στο τοπικό ΕΠΑ.Σ Ηρακλείου Αττικής. Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερη επιτυχία γιατί δόθηκε η δυνατότητα να προβληθεί το έργο της ΕΠΑ.Σ Ηρακλείου Αττικής του ΟΑΕΔ σε εργοδότες, τοπικούς φορείς και εκπροσώπους της Διοίκησης του Οργανισμού.

Με την έναρξη της εκδήλωσης έγινε ξενάγηση στις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια του Σχολείου κατά την διάρκεια του μαθήματος. Οι επισκέπτες έδειξαν ενθουσιασμό για την επίδειξη δεξιοτήτων των μαθητών και την ποιότητα εκπαίδευσης.

Στη συνέχεια ακολούθησε ενημέρωση και συζήτηση πάνω σε θέματα Μαθητείας και Πρακτικής Άσκησης.

Στο τέλος έγινε προβολή ταινίας που δημιούργησαν μαθητές με φωτογραφίες ανά ειδικότητα. Οι λήψεις έγιναν από τους ίδιους τους μαθητές κατά την ώρα της εκπαίδευσης στα εργαστήρια.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, ο οποίος δήλωσε ότι θα είναι χορηγός στην προσπάθεια του Σχολείου για εύρεση θέσεων Πρακτικής Άσκησης.

Leave a Comment

1 × three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.