Στην Αθήνα βρίσκεται τη Δευτέρα ο επίτροπος της ΕΕ για τον προϋπολογισμό και τους ανθρώπινους πόρους, Γκίντερ Έτινγκερ ο οποίος θα συναντηθεί στις 2 το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Θα προηγηθεί ομιλία του κ. Ετινγκερ στις 10 το πρωί στην κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της ΔιαρκούςΕπιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων στη Βουλή με θέμα: «Έγγραφο προβληματισμού για το μέλλον των οικονομικών της Ε.Ε. ως μέρος της διαδικασίας της Λευκής Βίβλου».

Ο Επίτροπος θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Με αφορμή την επίσκεψη του Επιτρόπου στην Αθήνα, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Πάνος Καρβούνης, δήλωσε ότι “ ο κ. Ετινγκερ θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα στη χώρα μας για να διαβουλευθεί με τις ελληνικές αρχές στο πλαίσιο της εκπόνησης της πρότασης για το επόμενο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο της ΕΕ των 27, την οποία η Επιτροπή προτίθεται να υποβάλει στα μέσα του 2018.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 6 =