Καταγγελία Βλασσόπουλου-Κουτρούλη κατά Μπάμπαλου

Να σταματήσει τις καταστροφικές του ενέργειες στην κεντρική πλατεία της πόλης και να ενημερώσει τον Ηρακλειώτικο λαό ποίου τα συμφέροντα εξυπηρετεί καλούν το δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλο, με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν ο επικεφαλής της ΑΚΕΠ Παντελής Βλασσόπουλος και ο επικεφαλής της παράταξης ΠΝΟΗ Ηράκλειο Κυριάκος Κουτρούλης.

Αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο «άσπονδος» φίλος του πρασίνου, Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κος Μπάμπαλος, ο οποίος αποφάσισε ‘’δήθεν’’ για την προστασία του πρασίνου να αναθέσει σε ιδιωτικό φορέα τη συντήρηση αυτού , με προϋπολογισμό «άκουσον-άκουσον» στις σημερινές εποχές ευρώ 500.000 (πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ), έδειξε το πραγματικό πρόσωπό του.
Στα πλαίσια της ‘’δήθεν’’ αναβάθμισης της πλατείας -λεφτά υπάρχουν εξάλλου- προέβη στη πρωτάκουστη ενέργεια να καταστρέψει το πράσινο που βρισκόταν στο παρτέρι της πλευράς της πλατείας επί της οδού Πεύκων , να το τσιμεντώσει και να το στρώσει με δάπεδο, που μας στοίχισε 24.000ευρώ περίπου συνολικά, και να το παραχωρήσει για τη τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την ενέργεια αυτή , η οποία είναι έξω από κάθε απόφαση του ΔΣ, στο οποίο ο κος Δήμαρχος έχει πλειοψηφία, τον καλούμε ΑΜΕΣΑ να σταματήσει τις καταστροφικές του ενέργειες στη κεντρική πλατεία και να δηλώσει στον Ηρακλειώτικο λαό ποίου τα συμφέρονται τέλος πάντων εξυπηρετεί…(??).
Υ.Γ Για τις ενέργειες αυτές εχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες αρχές (ΑΤ Ηρακλείου, Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο κος Εισαγγελέας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΕΠ
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ»

Leave a Comment

6 + nine =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.