Λόγω της πανελλαδικής κινητοποίησης που κήρυξε η ΠΟΕ – ΟΤΑ για τους Δήμους όλης της χώρας μέχρι και την Πέμπτη 22/6, για αυτή την εβδομάδα η δυνατότητα αποκομιδής των απορριμμάτων (συμβατικών και ανακύκλωσης) θα περιοριστεί αρκετά. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να μην παρουσιαστούν σημαντικά προβλήματα στην πόλη, είναι όμως καίριας σημασίας η συμβολή κατοίκων και επιχειρήσεων. Για αυτό, στο μέτρο του δυνατού, παρακαλούμε τους Ηρακλειώτες, αυτό το διάστημα,  να μειώσουν την απόθεση σκουπιδιών στους κάδους, κυρίως δε των ογκωδών.

Θυμίζουμε, η κινητοποίηση της ΠΟΕ – ΟΤΑ γίνεται ως διαμαρτυρία για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την οποία ακυρώνεται η παράταση των συμβάσεων εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων. Έχοντας τονίσει και διεκδικήσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν την ανάγκη ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού του – ως απαραίτητη προϋπόθεση για να βελτιωθεί η παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες – ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καλεί τους φέροντες την ευθύνη των αποφάσεων να συζητήσουν, να βρουν και να παρουσιάσουν λύσεις, προτού οι επιπτώσεις της νέας αυτής κατάστασης βαρύνουν τους πολίτες και την εικόνα των πόλεων.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + 8 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.