Με την συμμετοχή δεκάδων Ηρακλειωτών ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου με την συνδρομή του συνεργείου αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία. Περί τους 90 εθελοντές – πολλοί εκ των οποίων υπάλληλοι του Δήμου, που, όπως πάντα, αποτελούν την ραχοκοκαλιά της δράσης – έδωσαν λίγο από το αίμα τους, πολύτιμο όμως δώρο ζωής για όσους το έχουν ανάγκη, ειδικά την θερινή περίοδο που οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται.

Στην φετινή αιμοδοσία το παρών έδωσαν μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία – Θαλασσαιμία, ενώ τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, όπως συνηθίζουν, προσέφεραν τα σνακ για την τόνωση των εθελοντών αιμοδοτών.

«Δεν θα κουραστούμε ποτέ να κάνουμε τέτοιες δράσεις. Δεν θα κουραστούμε ποτέ να λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες και τους υπαλλήλους του Δήμου μας που, τακτικά ή για πρώτη φορά, προσφέρουν το αίμα τους για να μπορέσουν να ζήσουν κάποιοι άλλοι συνάνθρωποί μας», σχολιάζει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Μαρία Παντερή – Ηλιάδη.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.