Ν. Μπάμπαλος: Η συνεργασία των Δημοτικών ΜΜΕ δρέπει καρπούς!

Τη δυναμική συνεργασία που έχουν ξεκινήσει τα δημοτικά ραδιόφωνα όλης της χώρας η οποία πλέον δρέπει καρπούς, υπογράμμισε σήμερα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκος Μπάμπαλος. Ο Δήμαρχος εξήρε την πρωτοβουλία του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης και της Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Παυλή να διοργανώσει το 1ο Συνέδριο και να φέρει κοντά όλους τους Δημοτικούς Ραδιοσταθμούς της χώρας, τονίζοντας πως αποδείχθηκε τον τελευταίο χρόνο, εν τοις πράγμασι, αυτό που λέμε «Η ισχύς εν τη ενώσει», διότι όλα όσα διεκδίκησαν οι δημοτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί ικανοποιήθηκαν και με το νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα.

Αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στο έργο που γίνεται στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου «Επικοινωνία 94fm», όπου με σύμπνοια και εξαιρετική συνεργασία διοίκησης και εργαζόμενων – παρά τις δύσκολες αποφάσεις που ελήφθησαν – ο σταθμός έχει μπει σε τροχιά ανόδου. Ο κ. Μπάμπαλος δήλωσε την ικανοποίηση του για την ανάληψη διοργάνωσης του 3ου Συνεδρίου της Ένωσης Δημοτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τον «Επικοινωνία 94fm» και διαβεβαίωσε πως η Πρόεδρος Μαίρη Αρώνη μαζί με τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Κεϊμπίνο, τα λοιπά μέλη της διοίκησης και όλο το δυναμικό του Επιχείρησης, έχουν ξεκινήσει και εργάζονται για το Συνέδριο. Επιπλέον, παρότρυνε τα Δημοτικά ΜΜΕ να συνεχίσουν με ζέση να είναι πολυφωνικά, να αναδεικνύουν τα τοπικά προβλήματα και τον πολιτισμό.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Leave a Comment

four × four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.