ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Την ανακαίνιση ακόμα μιας παιδικής χαράς  – συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Φαιστού και Ελευθερωτών στην περιοχή Ηπειρώτικα – δρομολογεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου, και αυτή, σύντομα να παραδοθεί λειτουργική και ασφαλής στα παιδιά της πόλης.

Μάλιστα, η εν λόγω παρέμβαση γίνεται με τους πλέον οικονομικούς όρους για το δημοτικό ταμείο καθώς: αφενός η μελέτη για τις απαιτούμενες εργασίες συντάχθηκε δωρεάν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, αφετέρου η δημοτική αρχή εξασφάλισε τη χρηματοδότηση της αντικατάστασης του δαπέδου της παιδικής χαράς με ειδικό δάπεδο ασφαλείας, αλλά και την τοποθέτηση των κιγκλιδωμάτων της περίφραξης του χώρου από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης εγκρίθηκαν ομόφωνα οι όροι της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα σε Δήμο και Περιφέρεια ώστε να ανοίξει ο δρόμος της χρηματοδότησης του έργου που, με την σειρά της, θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση και την παράδοση του στους Ηρακλειώτες.

Leave a Comment

18 − eleven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.