Ολοκληρώθηκε το 1ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Βιβλίου

Μικροί και μεγάλοι, πολλοί Ηρακλειώτες και επισκέπτες της πόλης επισκέφτηκαν αυτές τις ημέρες την Βίλα Στέλλα και το 1ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Βιβλίου, μια ακόμα πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που ξεκίνησε φέτος για να προωθήσει πολιτισμό και γνώση στο κοινό, πέτυχε και, από ό,τι φαίνεται, γίνεται σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής.

Από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου, 16 εκδοτικοί οίκοι και δεκάδες συγγραφείς παρουσίασαν τα βιβλία τους στους επισκέπτες της Έκθεσης, ανοίγοντας ένας απευθείας δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε αναγνώστη και δημιουργό, ανάμεσα στην φαντασία και την ερμηνεία.

Το Ηράκλειο Φεστιβάλ Βιβλίου στηρίχθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, κυρίως όμως από τον κόσμο που το αγάπησε, κάνοντας έτσι τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής να κλείσει από τώρα ραντεβού με τους φίλους του βιβλίου για του χρόνου, στο 2ο πλέον Φεστιβάλ.

Leave a Comment

4 × three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.