ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ακόμα περισσότερους πολίτες, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, εξυπηρέτησε μέσα στο 2016 το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Συνολικά 14.933 πολίτες – Ηρακλειώτες και μη – πέρασαν από το δημοτικό ΚΕΠ και διεκπεραίωσαν τις υποθέσεις τους, ποσό που συνιστά αύξηση της τάξης του 11,3% συγκριτικά με τα αντίστοιχα νούμερα εξυπηρετούμενων το 2015 (με 13.797 πολίτες).

Πέραν των «παραδοσιακών» υποθέσεων εξυπηρέτησης του πολίτη, το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είχε και έχει τεράστια συμβολή στην υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής υποστήριξης όπως: η Κάρτα Αλληλεγγύης, το Πρόγραμμα Αντιμετώπισης Ανθρωπιστικής Κρίσης, η καταγραφή αιτήσεων για την παροχή διάφορων επιδομάτων κ.α., ενώ, στον ίδιο ρυθμό, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες η υποδοχή των αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Τέλος, χωρίς να υπάγονται στις πιστοποιημένες υποθέσεις των ΚΕΠ όμως για την διευκόλυνση των πολιτών, οι εξυπηρετούμενοι βοηθήθηκαν στην εκτύπωση μεγάλου αριθμού τελών κυκλοφορίας, εκκαθαριστικών, δηλώσεων Ε1 και Ε9, ενώ εκδόθηκαν δεκάδες ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων και μισθοδοσίας από το σύνολο των ασφαλιστικών ταμείων.

«Η αύξηση του αριθμού των πολιτών που εμπιστεύεται το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι η καλύτερη επιβεβαίωση των συντονισμένων προσπαθειών δημοτικής αρχής και δημοτικών υπαλλήλων για την ποιοτικότερη και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του Ηρακλειώτη. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εργαζόμενους του ΚΕΠ που, για ακόμα μια χρονιά, υπερέβησαν εαυτό στην υπηρεσία του δημότη. Με αυτούς στο πλευρό μας πετυχαίνουμε του στόχους μας», σχολιάζει ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

Θυμίζουμε, το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής λειτουργεί στον 1ο όροφο του δημαρχείου της πόλης (Στ. Καραγιώργη 2 και Μαρίνου Αντύπα), καθημερινές από τις 8.00 – 20.00 και Σάββατο 8.00 – 14.00, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2132000285, ενώ διαθέτει δωρεάν ασύρματο δίκτυο για τους επισκέπτες σε αναμονή.

 

Leave a Comment

seventeen + 14 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.