«ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ» – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΦΗΣ (ΤΑΜΠΛΕΤ) ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50

Την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες άνω των 50 ετών να έρθουν σε επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας δίνει το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», το οποίο υλοποιεί, με την υποστήριξη της COSMOTE, ο φορέας «50και Ελλάς» σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν, μέσω τάμπλετ, τεχνολογίες  αφής, ίντερνετ, email,  μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook και skype), φωτογραφική μηχανή, σημειώσεις, ημερολόγιο, ειδοποιήσεις και άλλες εφαρμογές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ λειτουργούν πρωινά και απογευματινά τμήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε  τηλεφωνικώς με την 50και Ελλάς καθημερινά 10.30πμ- 4.00μμ στο τηλέφωνο 2117100203.

Γενικότερα για το Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε άτομα από 11 Δήμους να συμμετέχουν στα καθημερινά μαθήματα σε 4 επιλεγμένα κομβικά σημεία που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, έχει εξασφαλίσει για τους κατοίκους του, 460 θέσεις στα τμήματα του Προγράμματος.

Leave a Comment

nineteen − three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.