Π. Βλασσόπουλος: «Τέτοιο αυταρχισμό δεν έχω ξαναδεί»!

«Από το 1986 που ασχολούμαι με τα κοινά του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και από το 1999 που εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος τέτοιο αυταρχισμό δεν έχω γνωρίσει και δεν έχω ξαναδεί! Δεν υπάρχει η Δημοκρατία που θα έπρεπε να υπάρχει στο δημοτικό συμβούλιο»…

Με αυτά τα λόγια, ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Παντελής Βλασσόπουλος επιτέθηκε στην παρούσα δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών πεπραγμένων της νέας δημοτικής αρχής, ο κ. Βλασσόπουλος υποστήριξε πως η παράταξή του έχει δείξει πολλές φορές ανοχή απέναντι σε φαινόμενα καταστρατήγησης του κανονισμού του δημοτικού συμβουλίου από μεριάς της δημοτικής αρχής, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως αυτή η τακτική έχει συσπειρώσει τις 7 παρατάξεις της αντιπολίτευσης. «Για πρώτη φορά 7 παρατάξεις διαφορετικών πολιτικών προελεύσεων συνυπογράφουν κατά του αυταρχισμού της δημοτικής αρχής», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Παντελής Βλασσόπουλος.

Ο ίδιος απέδωσε σε καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, τους πανηγυρισμούς της δημοτικής αρχής για βελτίωση της οικονομικής κατάστασης του δήμου, καθώς -όπως είπε- ουσιαστικά βασίζεται στην αύξηση της περιουσίας του δήμου, η οποία επιτεύχθηκε εξαιτίας ενεργειών της δικής του Διοίκησης.

«Σήμερα ό,τι έργο έχει γίνει, έχει χτιστεί σε ό,τι κάναμε εμείς», δήλωσε ο κ. Βλασσόπουλος, ενώ αναφορικά με τη λειτουργία του δημοτικού ραδιοφώνου πρόσθεσε με νόημα πως όλα πλέον πάνε καλά…! «Θεωρώ ότι όλα πάνε καλά τώρα στο ραδιόφωνο. Το πρόβλημα ήταν οι 4-5 απολύσεις εργαζομένων που δεν ήταν αρεστοί στη Διοίκηση. Αυτός ήταν ο στόχος», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ΑΚΕΠ.

Τέλος, ο Παντελής Βλασσόπουλος είπε πως η παράταξή του θα συνεχίσει τη δράση της και ανακοίνωσε μάλιστα την έναρξη λειτουργίας γραφείων επί της Οδού Πολυτεχνείου.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 9.00-11.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βλασσόπουλου στο παρακάτω link:

https://drive.google.com/file/d/0B9ofjAWJVQl1UFFMem9RWFJ3MlE/view?usp=sharing

Leave a Comment

four + 15 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.