Τα καλογυαλισμένα ιστορικά αυτοκίνητα αντίκες, του «ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΖΩΝ 2017» ηλικίας 30 ετών και άνω θα συγκεντρωθούν  την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 στην οδό Μελίνας Μερκούρη & Κουντουριώτη, προκειμένου να τα θαυμάσει το κοινό.

Στις 12:00 πμ θα εκκινήσουν διανύοντας πανέμορφες διαδρομές της βορειοανατολικής Αττικής και θα καταλήξουν πάλι στην συμβολή των οδών Μελίνας Μερκούρη και Κουντουριώτη του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη villa Stellaόπου θα παρατεθεί το γεύμα και η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν, αμιγώς γυναικεία αλλά και μικτά πληρώματα, με την προϋπόθεση να είναι υποχρεωτικά οδηγός, η ΑΜΑΖΩΝΑ.

ΛΗΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Μαρτίου 2017στις 21:00.

Το  παράβολο συμμετοχής  για  διμελές πλήρωμα  ανέρχεται σε  € 65  και περιλαμβάνει: έξοδα διοργάνωσης, ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης και γεύμα απονομής.

ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα απονέμονται στο  1ο , 2ο και 3ο  πλήρωμα της Γενικής Κατάταξης (οδηγός – συνοδηγός), 1ο2ο 3ο αμιγώς γυναικείο πλήρωμα και στο 1ο , 2ο 3ο μεικτό πλήρωμα. Όσοι πάρουν κύπελλο στη Γεν. κατάταξη, δεν θα πάρουν κύπελλο στις άλλες δύο κατηγορίες.

Το Ράλλυ θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Διεθνή Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA, τον ισχύοντα ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ της ΦΙΛΠΑ και τα τυχόν συμπληρωματικά Δελτία Πληροφοριών που θα εκδοθούν.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + 13 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.