Στάση εργασίας σήμερα Τετάρτη των νοσοκομειακών γιατρών, από τις 9 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, σε Αθήνα και Πειραιά.

Στις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΙΝΑΠ έξω από το υπουργείο Υγείας, ζητώντας να γίνουν προσλήψεις μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού στα νοσοκομεία, αύξηση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό και την μη απόλυση κανενός επικουρικού συναδέλφου τους.

Στάση εργασίας έως τη μία το μεσημέρι στην Αττική και 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στην περιφέρεια πραγματοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ με αιχμή την επαρκή χρηματοδότηση και στελέχωση των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας, του ΕΚΑΒ και της Πρόνοιας.

Στις 8 το πρωί πραγματοποίησε πανελλαδική συγκέντρωση έξω από τα Νοσοκομεία Παίδων, απ’ όπου στη συνέχεια ξεκίνησε πορεία με κατεύθυνση προς το υπουργείο Υγείας.

Η πορεία, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα διασχίσει τις οδούς Βασιλίσσης Σοφίας και Πανεπιστημίου και θα καταλήξει στο Υπουργείο Υγείας ενώ θα διέλθει μπροστά από Νοσοκομεία, θα κάνει στάση στο Μέγαρο Μαξίμου, τη Βουλή, το Υπουργείο Οικονομικών και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + two =