Στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μεταβαίνει στις 10:00 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε όλα τα υπουργεία και προκειμένου ο πρωθυπουργός να ενημερωθεί για όλες τις πρωτοβουλίες του υπουργείου στους τομείς δράσης του.

Μετά τη σύσκεψη που θα έχει ο κ. Τσίπρας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου (Έφη Αχτσιόγλου, Θεανώ Φωτίου, Ράνια Αντωνοπούλου και Τάσο Πετρόπουλο) και τους γενικούς γραμματείς του υπουργείου, θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τα μέσα ενημέρωσης.

Μετά τη σύσκεψη

Ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι η σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας για τις πολιτικές απασχόλησης και καταπολέμησης της ανεργίας και της αδήλωτης εργασίας.
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την επίσκεψή του στο υπουργείο Εργασίας ως ιδιαιτέρως σημαντική και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αποκλιμάκωση της ανεργίας.
Ο πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στα προγράμματα με τις νέες θέσεις απασχόλησης ενώ κατέστησε σαφές ότι εθνικός στόχος είναι η ανάκτηση της εργασίας και η δημιουργία ενός νέου κοινωνικού κράτους.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × two =