Στρ. Σαραούδας – Δημ. Περιβολαράκης: «Θρυαλλίδα για τις συνομιλίες μας η αγορά του οικοπέδου!»

Σε αναζήτηση κοινής γραμμής πλεύσης ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών βρίσκονται ο επικεφαλής της παράταξης «Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση» Στράτος Σαραούδας και ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανατροπή και Αλληλεγγύη στη Μεταμόρφωση» Δημήτρης Περιβολαράκης, όπως αποκάλυψαν σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94 FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές.

Αμφότεροι δήλωσαν πως βάση για την έναρξη των συνομιλιών είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, αλλά και η αμοιβαία εκτίμηση ότι το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής του Μιλτιάδη Καρπέτα είναι ανύπαρκτο.

«Θεωρώ πως ο Στράτος ο Σαραούδας είναι έντιμο άτομο, με εμπειρία στα κοινά. Σαφώς οι πολιτικές διαφορές υπάρχουν, αλλά νομίζω πως μπορούν οι άνθρωποι να συνεννοούνται όταν η βάση είναι τα προβλήματα της πόλης μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Περιβολαράκης.

Από τη δική του μεριά, ο κ. Σαραούδας επιβεβαίωσε τις καλές προθέσεις και την καλή πορεία των συνομιλιών και επανέλαβε πως μοναδικό του μέλημα από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων της Μεταμόρφωσης.

Αναφερόμενος στο έργο της Διοίκησης Καρπέτα, ο Στρ. Σαραούδας έκανε λόγο για μηδενικό έργο, πολιτική δημοσίων σχέσεων και έναν δήμο που υπολειτουργεί. «Ούτε καν το οικονομικό νοικοκύρεμα το οποίο προβάλλει ο κ. Καρπέτας ισχύει. Ο κ. Καρπέτας χρεώνει το δήμο για μετέπειτα», σημείωσε ο κ. Σαραούδας, με αφορμή την απόφαση της οικονομικής επιτροπής για το οικόπεδο επί της Κηφισού.

Η αγορά του συγκεκριμένου οικοπέδου, μάλιστα, ήταν σύμφωνα με τα δύο στελέχη της μειοψηφίας η θρυαλλίδα που πυροδότησε τις πολιτικές ζυμώσεις απέναντι στο νυν δήμαρχο. «Είναι πολιτική επιλογή του κ. Καρπέτα να προχωρήσει στην αγορά του συγκεκριμένου χώρου, χωρίς την ύπαρξη καμίας μελέτης», σημείωσε ο κ. Περιβολαράκης.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 10.00-12.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη  συνέντευξη των κ.κ. Στράτου Σαραούδα και Δημήτρη Περιβολαράκη  στο παρακάτω link:

 

Leave a Comment

8 + twenty =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.