ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ – ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑ

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει δυναμικά τις παρεμβάσεις που θα καταστήσουν την γειτονιά των Ηπειρώτικων όμορφη και λειτουργική για τους κατοίκους της. Μετά τις ασφαλτοστρώσεις σε προβληματικά σημεία της περιοχής και την βελτίωση του αντιπλημμυρικού δικτύου όμβριων υδάτων, ο Δήμος βάζει μπρος ακόμα ένα έργο στα Ηπειρώτικα: τη διάνοιξη της οδού Καλαμά.

Ουσιαστικά πρόκειται για την διαμόρφωση του υπολειπόμενου κομματιού της Καλαμά προκειμένου αυτή να ενωθεί με την οδό Κορυτσάς. Μπορεί δε να αφορά λίγα μέτρα δρόμου, όμως η διάνοιξη του συγκεκριμένου σημείου θα διευκολύνει αρκετά την κυκλοφορία στα Ηπειρώτικα, δίνοντας ακόμα μια οδική διέξοδο και αποφορτίζοντας, την ίδια ώρα, παράλληλες οδούς (όπως π.χ. την οδό Κονίτσης) που μέχρι σήμερα σήκωναν το βάρος των όποιων κυκλοφοριακών φορτίων.

«Λίγα μέτρα γης καθιστούσαν προβληματικό τον οδικό χάρτη της περιοχής. Μια απλή παρέμβαση που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας, όμως κανείς δεν προχώρησε μέχρι να αναλάβουμε εμείς», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Leave a Comment

two + 16 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.