Τάσος Μαυρίδης στον Επικοινωνία 94FM: «Δεν θα τους επιτρέψουμε να μπλοκάρουν το έργο του δήμου μας!»

Μεθοδευμένη προσπάθεια απαξίωσης όχι μόνο του έργου της παρούσας δημοτικής αρχής, αλλά και προσωπικά του ιδίου, κατήγγειλε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94 FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές.

Με αφορμή την πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση του Χρήστου Σκαμάκη ( σ.σ. δεύτερη αποχώρηση από τη Διοίκηση του δήμου μετά από εκείνη της Μαρίνας Σταυράκη-Πατούλη), ο κ. Μαυρίδης, αφού προέβλεψε πως θα υπάρξει και άλλη ανεξαρτητοποίηση ως αποτέλεσμα μεθοδευμένης κίνησης, ξεκαθάρισε προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν θα επιτρέψει να πέσει ο δήμος σε δυσμένεια…!

«Πιστεύω ότι θα υπάρχει και άλλη ανεξαρτητοποίηση και θα είναι μεθοδευμένη κίνηση. Μεθόδευση όχι μόνο απαξίωσης του έργου, αλλά και του προσώπου μου και του ρόλου μου. Δεν θα το επιτρέψουμε να συμβεί αυτό και να πέσει ο δήμος σε δυσμένεια, μαζί και με συναδέλφους της αντιπολίτευσης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρίδης.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως έπειτα από την οικονομική βιωσιμότητα, που επιτεύχθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, άρχισε να φαίνεται πλέον και το έργο της δημοτικής αρχής και αυτό ενοχλεί ορισμένους. «Δεν θα τους επιτρέψουμε να μπλοκάρουν το έργο του δήμου μας», δήλωσε με νόημα ο Τάσος Μαυρίδης.

Τέλος, αφού εξέφρασε τη διαφωνία του με τον εκλογικό νόμο που προωθεί η Κυβέρνηση για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο δήμαρχος ανακοίνωσε πώς θα διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχιακό θώκο.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 10.00-12.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μαυρίδη στο παρακάτω link:

Leave a Comment

10 + twelve =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.