Την παραχώρηση χώρου των φαρμακαποθηκών ζητά ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου από το υπουργείο Υγείας

Με  επιστολή του στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και στον αν. υπουργό, Παύλο Πολάκη, ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ζητά να παραχωρηθεί στον Δήμο χώρος των φαρμακαποθηκών που βρίσκονται επί της Λ. Ειρήνης στον Ταύρο, με σκοπό να αξιοποιηθεί για προγράμματα και δραστηριότητες που αφορούν κοινωνικές παροχές του Δήμου.

Ειδικότερα, στην επιστολή του ο Δήμαρχος περιγράφει τα χαρακτηριστικά του Καλλικρατικού Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, τονίζοντας τις ανάγκες της κοινωνικής υπηρεσίας του, που καλείται να ανταποκριθεί καθημερινά σε μεγάλο αριθμό πολιτών  οι οποίοι χρήζουν κοινωνικής στήριξης, ως απόρροια της οικονομικής κρίσης. Η παραχώρηση από το υπουργείο Υγείας χώρου των φαρμακαποθηκών που βρίσκονται στον Ταύρο, θα προσφέρει τη δυνατότητα αξιοποίησής του προκειμένου να στεγαστούν κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου προς όφελος των πολιτών.

Όπως δήλωσε ο κ. Ευθυμίου: «Ο Δήμος μας έχει αναπτύξει ένα δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών ικανό να προσφέρει στήριξη στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την πολύπλευρη κρίση. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των κοινωνικών αναγκών των πολιτών μας με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε επιπλέον δομές. Γι αυτό το λόγο ζητάμε από το Υπουργείο Υγείας να μας παραχωρήσει χώρο των φαρμακαποθηκών που βρίσκονται επί της Λ. Ειρήνης στον Ταύρο, προκειμένου να το αξιοποιήσουμε για τον κοινωνικό μας σχεδιασμό».

Leave a Comment

8 + sixteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.