Στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας όπου  η κοσμοσυρροή δεν είχε αρχή και τέλος ο Κώστας Ασκούνης παρουσίασε το σχέδιο και το όραμα του για την Καλλιθέα.

Την συγκέντρωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, Αντώνης Κουνάδης. Από τον χώρο της αυτοδιοίκησης παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑττικής-Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη  Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Δήμαρχος Ταύρου – Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου, η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου. Επίσης αυτοδιοικητικοί από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους όπως ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας με την ΝΔ Γιάννης Χατζόπουλος, o πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Παπαχρήστος, οι πρώην δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Καστάνης, Δήμητρα Καπούτση, ο πρώην Πρόεδρος Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νίκος Κατσάρας ενώ εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των νυν και πρώην Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Καλλιθέας.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας συγκίνησε τους παρευρισκομένους όταν μιλώντας για το πρόβλημα της υγείας του ανέφερε: «καμία μάχη δεν είναι χαμένη, όταν δίνεται με πίστη στη ζωή και αποφασιστικότητα για την νίκη», στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.

Στην συνέχεια τόνισε για την ανάγκη επαναθεμελίωσης του δικτύου κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου στέλνοντας το μήνυμα για σεβασμό στην αξιοπρέπεια και στην στήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «για εμάς ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας».

Άσκησε δριμύτατη κριτική στην σημερινή διοίκηση του Δήμου λέγοντας χαρακτηριστικά: «…αυτά τα 5 χρόνια δεν έχει να επιδείξει ένα δικό της έργο, οδηγώντας στην διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των Καλλιθεατών…».

«Η πόλη δεν έχει άλλες αντοχές. Όχι άλλος χαμένος χρόνος», ήταν το  κεντρικό μήνυμα του Κώστα Ασκούνη.

Παράλληλα έθεσε τους άξονες για την ανάπτυξη της πόλης με την αξιοποίηση της υπεραξίας από την μεγάλη επισκεψιμότητα του ΚΠΙΣΝ, την αναπτυξιακή εξέλιξη από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Λεωφόρου Συγγρού αλλά και την προοπτική από την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου με προφανή στόχο η ωφέλεια των παραπάνω να διαχυθεί προς την  τοπική οικονομία της Καλλιθέας δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πλήθος των παρευρισκομένων όταν ο Κώστας Ασκούνης παρουσίασε 10 νέους συνεργάτες του οι οποίοι έχουν ένα κοινό γνώρισμα: δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τα δημοτικά πράγματα της πόλης, αναδεικνύοντας έτσι την πρόθεση του για ανανέωση ιδεών και προσώπων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ» του Κώστα Ασκούνη που είναι η ονομασία της παράταξης του.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.