Το πολιτιστικό περιοδικό Art & Art Magazine του Νίκου Αμοργιανού, διοργανώνει τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής – Art & Art Festival , όπου θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στις 3 Φεβρουαρίου 2019.

Θα διαγωνιστούν νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά δηλώνουν συμμετοχή υποψήφιοι όλων των ηλικιών στην Εκκλησιαστική Βυζαντινή Μουσική ως solist , με χρηματικά έπαθλα, Βραβεία, Επαίνους, Διπλώματα, Μετάλλια και Δισκογραφικό Συμβόλαιο.

Κριτική Επιτροπή θα είναι καταξιωμένοι Έλληνες Καθηγητές, ενώ πρόεδρος της επιτροπής ο Επίκ. Καθηγητής του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βουλγαρίας Dr. Ευστάθιος Αρβανίτης και Επίτιμος Πρόεδρος του Φεστιβάλ, ο διεθνούς φήμης solist του κλαρίνου Βασίλης Σαλέας. Μετά το πέρας του Διαγωνισμού, θα βραβευθούν για την προσφορά τους στην Μουσική, ο κορυφαίος Έλληνας Μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, ο γνωστός Μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης, ο δημοτικός τραγουδιστής Παναγιώτης Λάλεζας, ο Άρχων του Μαϊστωρ Οικουμενικού Θρόνου Γρηγόρης Νταραβάνογλου, ο Αρχιμουσικός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργος Αραβίδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πειραιά Ειρήνη Νταϊφά.

Οι συμμετοχές λήγουν 30 Ιανουαρίου 2019. ​

Πληροφoρίες: τηλ.210-4817496 & 6937-440015

email: artandartmagazine@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 8 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.