Πολιτιστικές ειδήσεις : Δευτέρα 3/02/2020

 

Η Μαρινέλλα έρχεται για δύο συναυλίες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για ένα μουσικό ταξίδι που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης . Ο Λούης Πατσαλίδης έρχεται για μία παράσταση στην Αθήνα και διακρίνουμε τον Πικάσο μέσα από δύο περιόδους του την γαλάζια και την ροζ

  • Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει αρχής γενομένηςαπό σήμερα  έως τις 31 Μαΐου 2020 στην Αίθουσα Πολλαπλών Προβολών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος την οπτικοακουστική εγκατάσταση «Πικάσο: Γαλάζια και ροζ περίοδος» και θέμα τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής δημιουργίας του Πάμπλο Πικάσο.Πρόκειται για ένα οπτικοακουστικό ταξίδι στα πρώτα χρόνια  του Πάμπλο Πικάσο μέσα από multimedia εφαρμογές που φέρνουν τους επισκέπτες σε άμεση επαφή με τη δημιουργική διαδικασία του μεγάλου καλλιτέχνη, αλλά και με το ιστορικό πανόραμα της εποχής.

 

  • Πάνω από έξι δεκαετίες κυριαρχεί στη σκηνή με την ερμηνεία, το πάθος και την εκφραστικότητά της.Θεωρείται η σημαντικότερη Ελληνίδα τραγουδίστρια και οι συναυλίες και οι παραστάσεις της είναι πάντα sold out. O χαρακτηρισμός «Ο Μύθος» της δόθηκε λόγω της καλλιτεχνικής της διαδρομής και της ισχυρής της προσωπικότητας. Η Μαρινέλλα, πέρα από τη φωνή, το ταλέντο και τη θεατρικότητά της, δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχώς αναζητά ακόμα σπουδαιότερες καλλιτεχνικές προκλήσεις. Τη Δευτέρα, 3 και 17 Φεβρουαρίου, η Μαρινέλλα παρουσιάζει μία ιδιαίτερη παράσταση στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης και ο Αλέξιος Πρίφτης διευθύνει το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ» Ορχήστρας Αθηνών .
    Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

 

  • Έφερε το stand up στην Κύπρο προ δεκαπέντε χρόνων και μέχρι σήμερα παραμένει νο1 του είδους. ΟΛούης Πατσαλίδης, ο κωμικός που τρελαίνει κάθε εβδομάδα τα μηχανάκια των μετρήσεων τηλεθέασης με το σατυρικό «Λούης Night Show» και δίνει αδιάκοπα παραστάσεις, έρχεται στην Αθήνα με το «Made in Cyprus».Αβανταδόρικο χιούμορ, αυτοσαρκασμός και αστεία για όσα όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουμε αλλά διστάζουμε να εκφράσουμε. Κρατήστε θέσεις για τις 8 Φεβρουαρίου στο Χυτήριο καθώς αναμένεται τρελός χαμός.

 

 

Leave a Comment

seventeen − 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.