Άγγελος Νταβίας στις ”Δημοτικές Διαπλοκές”: ”Ώριμο τέκνο της ανάγκης η συνεργασία!”

Την επίσημη, βάσει του νέου νόμου, πολιτική σύμπραξη τεσσάρων συνδυασμών, με την οποία επιτυγχάνεται η δημιουργία παράταξης 17 δημοτικών συμβούλων (σε σύνολο 41), ανακοίνωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, πριν από τις δημαιρεσίες την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της δημοτικής Αρχής ανέφερε ότι με την ομάδα της διοίκησης «Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου» (13 έδρες) συνέπραξαν άλλες 3 παρατάξεις: «Μένω στο Χαλάνδρι» με επικεφαλής τον Νίκο Πράσσο, «Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι», με αρχηγό τον Γιάννη Λαδόπουλο και «Χαλάνδρι, αλλάζουμε πορεία» με επικεφαλής τον Άγγελο Νταβία.

Μιλώντας στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”, ο Άγγελος Νταβίας αναφερόμενος στη σύμπραξη με την παράταξη του Δήμαρχου, τόνισε ότι ως δημοτική κίνηση «είχαμε δύο επιλογές, ή να παραμείνουμε περιθωριακή σέχτα ή μέσα από μια πιο συλλογική συνεργασία να παλέψουμε για την πόλη και διαλέξαμε τον δεύτερο δρόμο».

 

Leave a Comment

seventeen − one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.