Ικανοποιημένη από τη μέχρι σήμερα δυναμική του Συνδυασμού «Δίκτυο Πολιτών» και την ανταπόκριση του κόσμου δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Αιμιλία Τζίβα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Δεν είμαι ανεξάρτητη, έχω πολιτική ταυτότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την υποψηφιότητά μου και δεν θα την απαρνηθώ, όπως κάνουν άλλοι συνυποψήφιοι μου. Το ψηφοδέλτιό μας όμως είναι δημοκρατικό και πολυσυλλεκτικό», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Τζίβα.

Η ίδια δεσμεύτηκε πως εφόσον εκλεγεί δήμαρχος, πρόθεσή της είναι να θεσπίσει όριο θητειών στις θέσεις διοίκησης, καθώς κάτι τέτοιο είναι απόλυτα συμβατό με τις αρχές της παράταξης.

«Εμείς έχουμε ολόκληρο πρόγραμμα δράσης για όλες τις γειτονιές της πόλης μας», δήλωσε η Αιμιλία Τζίβα, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε πως η παρούσα δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου πήρε από την Περιφέρεια Αττικής το σύνολο όλων όσων ζήτησε.

Τέλος, η κ. Τζίβα κατήγγειλε πως λείπει ο κεντρικός σχεδιασμός από μεριάς της Διοίκησης του δήμου στη διαχείριση των απορριμμάτων και ότι οι κοινωνικές δομές λειτουργούν στη λογική της παρέας…!

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Αιμιλίας Τζίβα στο παρακάτω link:

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.