Άκης Κατωπόδης: «Δεν άκουσε τους δημάρχους ο ΕΔΣΝΑ!»

«Στα κάγκελα» βρίσκονται πολλοί δήμαρχοι της Αττικής κατά του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, τον οποίο καταγγέλλουν ευθέως για μεθοδεύσεις απόφαση που ελήφθη από τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), με διά περιφοράς συνεδρίαση την περασμένη Παρασκευή, για τον νέο κανονισμό τιμολόγησης της διαχείρισης απορριμμάτων.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Βύρωνα και μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔΑ Άκη Κατωπόδη, ο οποίος μίλησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές, η ΠΕΔΑ αποφάσισε σχεδόν ομόφωνα να αιτηθεί την αναστολή της από 29.5.2020 απόφασης του ΔΣ του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) με την οποία ορίζεται νέα τιμολογιακή πολιτική για τη διαχείριση των απορριμμάτων και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να πραγματοποιηθεί σύσκεψη των 66 δημάρχων της Αττικής και των 36 εκπροσώπων της ΠΕΔΑ στο ΔΣ του ΕΔΣΝΑ, προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Leave a Comment

2 × two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.