Πολύ συναρπαστική θητεία προβλέπει, πως θα είναι αυτή που μόλις ξεκίνησε στο Δήμο της Αγίας Παρασκευής, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή -Μια γενιά μπροστά» Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

«Όχι μόνο δεν φώναξε κανέναν για συναίνεση ο κ. Ζορμπάς, αλλά ούτε ένα τηλέφωνο δεν με πήρε τρεις μήνες τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μουστόγιαννης, ο οποίος παράλληλα υποστήριξε πως με 9 στους 33 δημοτικούς συμβούλους τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν θα είναι για το νέο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής.

Ο ίδιος κατηγόρησε τον Βασίλη Ζορμπά, ότι δεν σεβάστηκε τη στήριξη που του προσέφερε η Νέα Δημοκρατία και πως προσπαθεί να υφαρπάξει μεμονωμένα δημοτικούς συμβούλους από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης…!

«Δεν θέλει να κάνει ούτε προγραμματικές συμφωνίες ο κ. Ζορμπάς. Με αυτά που βλέπω θα πρέπει να ζητήσω και συγγνώμη για τη στήριξή του στο δεύτερο γύρο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, ο οποίος ταυτόχρονα αποκάλυψε πως η Νέα Δημοκρατία στήριξε το νέο δήμαρχο με την προϋπόθεση πως θα αποσυρθεί μετά το πέρας της θητείας του…!

«Η ΝΔ δεν ήθελε τον Ζορμπά. Ήθελε να βάψει τον χάρτη μπλε. Ο κ. Ζορμπάς έχει δεχτεί ενώπιον και άλλων να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές», ήταν τα λόγια του κ. Μουστόγιαννη.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μουστόγιαννη στο παρακάτω link:

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + 14 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.