ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3-20/4

Τυχερός και πολύ ευνοϊκός μήνας για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Μήνας αλλαγών και νέων ξεκινημάτων. Κάποιοι θα βρουν αξιόλογη εργασία ενώ κάποιοι επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες θα πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες με εντυπωσιακά πράγματι αποτελέσματα. Από 16/04 και μετά η επικοινωνία σας απογειώνεται και σε συνδυασμό με την δύναμη της πειθούς σας κερδίζετε τις εντυπώσεις επί της ουσίας όμως αυτή τη φορά.
Από 10/04 έως 23/04, οι δεσμευμένοι έρχονται σε αντιπαράθεση καθώς η μία πλευρά πλευρά προσπαθεί να επιβληθεί στην άλλη. Η Πανσέληνος στις 19/04 εκτός από ερωτική είναι εξίσου πολύ τυχερή για τους αδέσμευτους μιας και θα ζήσουν ρομαντικές αλλά και περιπετειώδεις γνωριμίες.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5

Ο μήνας ξεκινάει με μία Νέα Σελήνη (05/04) η οποία φέρνει νέα ξεκινήματα και αλλαγές στη συμπεριφορά σας. Στη διάρκεια του Απριλίου πότε θα νιώθετε ότι είστε δυνατοί και έτοιμοι για όλα ενώ άλλες φορές θα σας φταίνε όλοι και όλα, η κακή σας διάθεση θα είναι το έμβλημα σας. Η συμπεριφορά σας αναμένεται να είναι παρορμητική. Από 01/04 έως 18/04 αποφύγετε τους ριψοκίνδυνους οικονομικούς χειρισμούς, τα ρίσκα γενικότερα.
Η Πανσέληνος στις 19/04 ενισχύει περισσότερο τις φοβίες σας και την αναβλητική σας στάση μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τους φόβους σας για σοβαρές υποθέσεις που τρέχουν στην καθημερινότητά σας. Δεν είστε έτοιμοι για σημαντικές αλλαγές και δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε. Αυτό όμως που είναι σίγουρο, είναι το εξής: δικαιώνεστε στον έρωτα από 01/04 (δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο) έως και 20/04. Από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς για εσάς.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6

Πολλές οι εναλλαγές των γεγονότων. Μήνας νέων ξεκινημάτων και αφίξεις καινούργιων προσώπων στη ζωή σας που αναμένεται να είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Είστε πιο γοητευτικοί από ποτέ με φρέσκιες ιδέες, δημιουργικά σχέδια, πλάνα και πολύ πρωτότυπες προτάσεις. Αποκαλύπτονται πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον χαρακτήρα σας και εντυπωσιάζετε φίλους, οικογένεια, συνεργάτες και ανωτέρους σας.
Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τον σύντροφό σας. Είστε μέσα στα νεύρα, αμφισβητείτε την πίστη και την αγάπη του ενώ και ο ίδιος σας κατηγορεί ακριβώς για τους ίδιους λόγους. Η αμφισβήτηση και η καχυποψία βαραίνουν το ερωτικό κεφάλαιο της ζωής σας και η Πανσέληνος στις 19/04 φέρνει νέα ειδύλλια και διαγράφει οριστικά και αμετάκλητα σχέσεις ετών.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7

Αυτός ο μήνας θα σας διδάξει υπευθυνότητα και οργάνωση. Οι αριθμοί σας πιέζουν να γίνετε πιο μαχητικοί και πιο δραστήριοι προκειμένου να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Θα ήταν έξυπνο εκ μέρους σας να εκμεταλλευτείτε την εύνοια στην επικοινωνία σας από την 1η κιόλας μέρα του μήνα έως και 20/04. Προσέξτε τις εντάσεις, τις φραστικές αντιπαραθέσεις από 20/04 και μετά γιατί το σωστό να λέγεται ενδέχεται και να προκληθείτε λόγω άστοχων σχολίων και αυστηρής κριτικής σε άσκοπες συζητήσεις.
Ως παιδιά της Σελήνης, η Πανσέληνος στις 19/04 θα τονίσει και μάλιστα με έμφαση οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν και εφιστούν την προσοχή σας σε σχέση με τις απαιτήσεις της δουλειάς.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8

Όλο τον μήνα ευνοείται η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα με πλούσια δράση και άριστες δημόσιες σχέσεις που υπόσχονται πολλά!!! Περισσότερο από κάθε άλλη φορά το επικοινωνιακό σας χάρισμα βελτιώνει τις σχέσεις με σημαντικούς σας συνεργάτες. Ευνοημένη όμως είναι και η φυσική σας κατάσταση. Μην επαναπαύεστε όμως στην εύνοια των αριθμών και κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξάντλησης. Μην το παρακάνετε λοιπόν! Ξεπερνώντας το διάστημα των πρώτων 10 ημερών, που είναι το πιο δύσκολο και απαιτητικό, αξιοποιήστε το υπόλοιπο του μήνα στο να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε.
Η Πανσέληνος στις 19/04 είναι φιλική και υποστηρικτική στο να βελτιωθεί η διαίσθηση και το ένστικτό σας, με μία ιδιαίτερη οξύνοια που θα σας φανεί χρήσιμη στη περίπτωση που θα χρειαστεί να πάρετε άμεσα ρίσκα ή πολύ γρήγορες αποφάσεις.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8-23/9

Τον Απρίλιο έχετε να δείτε πολλά, να ακούσετε άλλα τόσα και να κάνετε ακόμα περισσότερα. Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας στην επικοινωνία σας με ανωτέρους αλλά και σημαντικούς συνεργάτες, ενισχύοντας κατά πολύ τις τάσεις ζήλειας και ανταγωνισμού στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Από 20/04 και μετά, οι αριθμοί σας θέλουν περισσότερο υποψιασμένους και καχύποπτους λόγω αυτών των δύσκολων τάσεων στην εργασία σας. Πολύ καλή η ερωτική σας επικοινωνία έως 13/04.
Το δεύτερο δεκαπενθήμερο για εσάς είναι το πιο δύσκολο και απαιτητικό διάστημα του μήνα για τις ερωτικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις, ιδιαίτερα οι τελευταίες προτείνω να μπουν στον «πάγο» την περίοδο της Πανσελήνου στις 19/04. Προσέχετε επίσης την διαχείριση των οικονομικών σας τις τελευταίες 7 ημέρες του μήνα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10

Ένας πολύ δραστήριος μήνας, παραγωγικός, ανταποδοτικός και ανατρεπτικός όσον αφορά τους ρυθμούς και τις εξελίξεις σε πολύ σημαντικά ζητήματα τα οποία σας απασχολούν. Κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε την όλη κατάσταση με εφηβική διάθεση, αστείρευτο χιούμορ και με ορμητικό ενθουσιασμό. Κάποιοι άλλοι γίνεστε ακόμα πιο ανυπόμονοι και απαιτητικοί. Εγώ πάλι πιστεύω πως όποια …οδό και να διαλέξετε θα καταφέρετε να ξεγλιστρήσετε από τις δυσκολίες. Η προσωπική σας ζωή θα αλλάξει, θα χρωματιστεί, τάση που αφορά τόσο τους δεσμευμένους όσο και τους αδέσμευτους εκπροσώπους της κατηγορίας. Κλίμα ασυνεννοησίας και προβληματικής επικοινωνίας με συγγενείς, φίλους και οικογένεια ενδέχεται να αντιμετωπίσετε έως και 18/04.
Συγκρατείστε όμως πως αυτό τον μήνα θα κάνετε πολλά και παράλληλα επιτυχώς. Η Πανσέληνος στις 19/04 μπορεί να φέρει τους εχθρούς σας στα πόδια σας. Ήρθε η ώρα να πέφτουν οι μάσκες σιγά-σιγά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11

Οι αριθμοί σας επιβάλλουν τον Απρίλιο να αναλύετε περισσότερο τις καταστάσεις που τρέχουν στην καθημερινότητά σας, να τις αντιλαμβάνεστε και να πράττετε με πιο πρακτικό μυαλό και τρόπο. Να είστε πιο επιφυλακτικοί και προνοητικοί. Να μην δώσετε σημασία πόσο μάλλον να πιστέψετε σε μεγάλα λόγια, υποσχέσεις που δεν θα έχουν καμία απολύτως βάση. Αυτή η τάση αφορά τόσο σε επαγγελματικές υποθέσεις που εκκρεμούν όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε θέματα όπως: καθυστερημένες πληρωμές, στόχους πωλήσεων που δεν πιάνονται με τίποτα, ματαιώσεις σχεδίων, πικρόχολες συμπεριφορές, ανταγωνιστικές τάσεις απέναντι στη δουλειά σας και γενικά εναλλαγές διαθέσεων που θα σας κουράσουν. Όλα αυτά αναμένονται από 01/04 έως 20/04.
Συνιστώ να επιδείξετε μεγαλύτερη προσοχή τις δορυφορικές μέρες της Πανσελήνου στις 19/04, οι οποίες μπορούν να σας φέρουν κάποια ίωση, κρυολόγημα, μία αδιαθεσία ή ακόμα κι ένα μικρό ατύχημα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12

Διλήμματα, αναποφασιστικότητα, φόβοι και ανασφάλειες για πολλά ζητήματα και σε πολλούς τομείς που παραμένουν «ανοιχτοί» ως πύρινα μέτωπα μονοπωλούν την προσοχή σας. Είτε το θέλετε είτε όχι τον Απρίλιο τον «ψεύτη» θα μάθετε να χειρίζεστε τα πράγματα πιο δυναμικά και να παίρνετε πρωτοβουλίες. Δυσάρεστες ειδήσεις και παραπλανητικές συμπεριφορές θα σας χαλάσουν την διάθεση αλλά εσείς πρέπει να αποφασίσετε, π.χ. για το αν θα πρέπει να παραμείνετε σε μία δουλειά ή σε μία σχέση και να προχωρήσετε σε μια άλλη, γενικά να ρισκάρετε.
Αυτές οι πιεστικές τάσεις των αριθμών διαρκούν έως και τις 19/04, ανήμερα της Πανσελήνου δηλαδή. Να κάνετε όμως υπομονή γιατί οι υπόλοιπες ημέρες του μήνα θα είναι πιο ευνοϊκές και ενεργειακά πιο ευέλικτες και εσείς θα ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση ψυχραιμία και ηρεμία. Όλα λοιπόν εξαρτώνται από τους χειρισμούς σας. Στο χέρι σας όλα!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1

Πλούσιο, γεμάτο εκπλήξεις με ευχάριστες νότες και ανατροπές στη καθημερινότητά σας το αριθμολογικό μενού του Απριλίου. Αυτές όμως τις πληγές από το παρελθόν γιατί τις σκαλίζετε; Και καλά, αφού το κάνετε, γιατί είστε αυστηροί μόνο με τους άλλους και όχι με τον εαυτό σας; Εστιάστε στις καλύτερες και πιο αισιόδοξες τάσεις των αριθμών που σας θέλουν να γνωρίζετε νέους ανθρώπους, να κάνετε νέες συνεργασίες, να ανταπεξέρχεστε σε οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις επαρκώς και να περνάτε τέλεια στη διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου με ιδιαίτερη έμφαση τις άγιες ημέρες του Πάσχα.
Καλύτερη επικοινωνία λοιπόν με ποικίλες ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες προοπτικές από 16/04 και μετά. Να είστε έτοιμοι, γιατί τον Απρίλιο θα «παιχτούν» πολλά!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02

Από τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς μήνες της χρονιάς για εσάς. Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να μπορέσετε να αντιληφθείτε τις κεκαλυμμένες ευκαιρίες των αριθμών, οι οποίες όμως θα κρύβουν μυστικές συνταγές για σίγουρη επιτυχία.
01/04 έως 20/04 έχουν να γίνουν πολλά όπως:

  • Να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους και να κάνετε συναρπαστική γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σας.
  • Να εγκριθεί εκείνο το δάνειο που παλεύατε εδώ και καιρό.
  • Να έρθετε αντιμέτωποι με το ερωτικό σας παρελθόν και να μη ξέρετε τι να κάνετε.
  • Να προβληματιστείτε για την έντονα προκλητική ερωτική στάση συναδέλφου ή ανωτέρου σας.
  • Να διαπληκτιστείτε με συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα. Μην πτοείστε!!! Από τις 21/04 και μετά παίρνετε τα πάνω σας και γίνεστε πιο δημοφιλείς από ποτέ στα κοινωνικά σας περιβάλλοντα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03

Είστε οι απόλυτα ευνοημένοι αυτού του μήνα. Όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσατε το τελευταίο διάστημα παίρνετε τα πάνω σας, γιατί η εύνοια που έχετε στην επικοινωνία, σας δίνει τις πιο ουσιαστικές λύσεις σε όλα τα θέματα. 01/04 έως 20/04 θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά ζητήματα, με το σπίτι σας, με την εικόνα σας, θα κάνετε ταξίδια, νέες γνωριμίες και καυτά ερωτικά ειδύλλια.
Ωστόσο, η Πανσέληνος στις 19/04 σας προειδοποιεί να μην είστε αφηρημένοι διότι το τελευταίο δεκαήμερο θα ξεφύγετε αρκετά από τα οικονομικά σας όρια με αποτέλεσμα να γίνετε υπερκαταναλωτικοί. Να προσέχετε επίσης κατά τη διάρκεια της οδήγησης, γενικά στις μετακινήσεις σας, αλλά και στη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων καθώς τάσεις για μικροατυχήματα σας δίνουν οι αριθμοί. Ο «ψεύτης» Απρίλης στη δική σας γενέθλια κατηγορία θα πει ερωτικές αλήθειες που θα μιλήσουν στην καρδιά σας.