Αναλύσεις Απριλίου Βάσει Προσωπικού Έτους από τη Μαρία Ζώη

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 1

Τον Απρίλιο θα πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες που τους επόμενους μήνες θα σας δώσουν καλό αποτέλεσμα και θα σας επιτρέψουν επί της ουσίας να ρυθμίσετε και να επιλύσετε  ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Στην διάρκεια του μήνα θα υπάρξουν κεκαλυμμένες ευκαιρίες και νέες επαγγελματικές προτάσεις. Σε γενικές γραμμές να αναμένετε εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούν έντονα από 21/04 και μετά. Είναι ένας μήνας που ευνοεί μακρινά ταξίδια, μετακινήσεις ακόμα και μετακομίσεις.

Εξελίξεις όμως να περιμένετε και στον ερωτικό τομέα όπου μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν όσοι δεν είναι εντελώς ελεύθεροι, ενώ οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι της κατηγορίας να αναμένουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες και νέα φλερτ από 14/04 έως και 25/04. Αν και παραμένει σταθερός ο οικονομικός σας τομέας, εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας σε τυχόν επενδυτικά ρίσκα ή οικονομικά «ανοίγματα».

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2

Εξελίξεις που αφορούν στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θα έχετε από 07/04 έως 14/04 και από 24/04 έως 30/04. Είναι δύο πολύ καλές επίσης περίοδοι για κινήσεις αγοραπωλησιών. Ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας που θα σας δώσει μεγαλύτερη έμπνευση στο να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες. Προωθείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τα σχέδια σας με επιτυχία. Είναι ο μήνας που αναδεικνύει το πρακτικό σας μυαλό, την ευρηματικότητά σας, γι’ αυτό μη διστάσετε καθόλου να παρουσιάσετε τις νέες ιδέες σας -όσο πρωτότυπες ή «προχωρημένες» κι αν είναι- σε φίλους και συνεργάτες. Κάποιοι από εσάς θα βρείτε καλή εργασία ενώ σε κάποιους άλλους οι άριστες δημόσιες σχέσεις θα φέρουν νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα εξελιχθούν σε επαγγελματικές συμφωνίες, οι οποίες θα λειτουργήσουν για το δικό σας καλό και συμφέρον.

Την εύνοια και την καλύτερη εξέλιξη στα αισθηματικά σας τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι αυτής της κατηγορίας να την περιμένετε από 21/04 και μετά.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 3

Ξεκαθαρίσματα, τάσεις για ανανέωση και αλλαγές που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή κυρίως σας φέρνει ο Απρίλιος. Είναι η ώρα να εφαρμόσετε τις νέες και φρέσκιες ιδέες σας και να αλλάξετε τακτική ή και χειρισμούς. Τολμήστε! Ρισκάρετε! Σας προκύπτουν νέες και πολύ σημαντικές κοινωνικές γνωριμίες από 19/04 και μετά οι οποίες θα χαράξουν νέα πορεία στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μην απορήσετε αν αυτές οι νέες επαγγελματικές σχέσεις εξελιχθούν σε πολύ δυνατές μακροπρόθεσμα φιλίες.

Όσοι είστε ερωτικά διαθέσιμοι και μένατε έως πρότινος πεισματικά ελεύθεροι, οι ερωτικές γνωριμίες που θα κάνετε από 18/04 και μετά, θα σας κάνουν να τα χάσετε κυριολεκτικά καθώς θα ανατρέψουν πολλές από τις μέχρι τώρα θεωρίες σας. Οι δεσμευμένοι φίλοι μου, αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν σταθερές και πολύχρονες σχέσεις, βελτιώνουν με θεαματικό τρόπο την ερωτική τους ζωή. Συνετοί πάντως θα πρέπει να είστε στον οικονομικό σας τομέα καθώς οι αριθμοί σας επιστούν την προσοχή το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 4

Μήνας δικαίωσης για εσάς ο Απρίλιος καθώς βρίσκετε λύσεις ακόμα και στις έως τώρα δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις. Ο κόπος σας, οι προσπάθειές σας ανταμείβονται και όλα τελικά θα λειτουργήσουν προς δικός σας όφελος. Είμαι σίγουρη πως τον Απρίλιο θα καταφέρετε να κατακτήσετε κάθε δύσκολο στόχο και αίτημα που θεωρούσατε τον προηγούμενο μήνα έως και ακατόρθωτο. Από 07/04 έως 15/04 και από 21/04 έως 30/04 είναι οι πιο ευνοϊκές περίοδοι για την επικοινωνία σας. Προωθούνται τα σχέδια σας. Η δύναμη της πειθούς σας είναι εμφανέστατα μεγάλη.

Ένας ερωτικός μήνας για τους δεσμευμένους που περνάνε ευτυχισμένες στιγμές. Παραπονεμένοι όμως δεν θα μείνουν και οι αδέσμευτοι που μια χαρά θα παντρέψουν τη δουλειά με την ευχαρίστηση. Πολλά νέα ειδύλλια θα πλεχτούν στην διάρκεια επαγγελματικών συναντήσεων και γενικότερων δραστηριοτήτων όπως: σεμινάρια, συνέδρια και αντίστοιχες εκδηλώσεις. Μεγάλη και σημαντική βελτίωση και στον οικονομικό σας τομέα ασορτί με την ανακούφισή σας, μιας και βρίσκετε λύσεις εκεί που δεν το περιμένετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 5

Μήνας ανατροπών και δυνατών εξελίξεων στους πιο νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Ο οικονομικός τομέας θέλει προσοχή γιατί σας προκύπτουν αναπάντεχα έξοδα. Για να μην γίνει η κατάσταση πιο πιεστική αλλάξτε τους χειρισμούς σας. Πιεστικές οι τάσεις των αριθμών στον ερωτικό τομέα ο οποίος σας βγάζει έναν άλλο εαυτό. Η ανάγκη σας να ζήσετε παθιασμένα ειδύλλια και έντονες καταστάσεις, προσέξτε μη σας φέρει σε ανεξέλεγκτο σημείο. Βέβαια έχετε κι εσείς τα δίκια σας γιατί η γοητεία σας αυτό τον μήνα θα σας φέρει προ εκπλήξεων μαζί με προτάσεις που προκύπτουν από το πουθενά. Εκτιμώ πως πρέπει να είστε ευχαριστημένοι γιατί οι άκρως ευνοϊκές τάσεις των αριθμών μεταμορφώνουν θεαματικά και απόλυτα την ερωτική σας ζωή.

Μια σχετική υπομονή πρέπει να δείξετε στον επαγγελματικό σας τομέα, που ενώ όλα δείχνουν πως τα πράγματα εξελίσσονται υπέρ σας και έχετε τον απόλυτο έλεγχο, θα παρουσιαστούν ξαφνικές παρεμβολές και ματαιώσεις σχεδίων που σας ρίχνουν τη διάθεση. Κακώς βέβαια, γιατί σε ένα τόσο δυναμικό και από άποψη ενέργειας μήνα, οι δυσάρεστες αυτές εναλλαγές γεγονότων είναι προσωρινές. Να έχετε πίστη και υπομονή γιατί στο τέλος όλα θα εξελιχθούν όπως τα περιμένετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 6

Εξαιρετικές οι προοπτικές αλλά και οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας, αναμένονται να είναι πολλές και σημαντικές στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα. Όσοι αναζητάτε εργασία έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε τον Απρίλιο. Είναι ο μήνας που θα αναδείξει τις αρετές, τις ικανότητές και τις δυνατότητες σας στο να εκτιμήσετε τις ευκαιρίες των αριθμών, να τις αξιοποιήσετε και να τις φέρετε όλες στα μέτρα σας.

Η ψυχική σας αστάθεια θα φέρει αλλαγές και στην ερωτική σας διάθεση που στο τέλος θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή φέρνοντας επικοινωνιακά προβλήματα με ενδεχόμενο ουσιαστικής ρήξης στη μόνιμη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι της κατηγορίας σας θα κάνετε γνωριμίες με αβέβαιη όμως κατάληξη. Από 14/04 έως 26/04 να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες στον οικονομικο-επαγγελματικό τομέα και να δοκιμάσετε την τύχη σας, έστω και συντηρητικά.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 7

Χαράς ευαγγέλια για τους αδέσμευτους της κατηγορίας. Αλλάζει η ερωτική τους ζωή με γνωριμία που προκύπτει από 13/04 και μετά, γνωριμία μοιραία που θα εξελιχθεί την επόμενη χρονιά. Δεν είναι μήνας για οικονομικά ρίσκα, νέες συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Μεταθέστε τις πολύ σοβαρές οικονομικο-επαγγελματικές σας υποθέσεις για τον επόμενο μήνα.

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά αποφύγετε συγκρούσεις στα επαγγελματικά σας περιβάλλοντα αν θέλετε οι εξελίξεις να είναι προς όφελος σας και όχι να γίνετε παρατηρητές της επαγγελματικής σας ζωής. Για να αποφευχθεί αυτή η τάση ζυγίστε και υπολογίστε περισσότερο την γνώμη κάποιων ανθρώπων, θα είναι σημαντική. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται είτε στον επαγγελματικό σας χώρο είτε στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 8

Πολλά από τα πράγματα (σχέδια, πλάνα) που αυτό τον μήνα προωθούνται είναι εκκρεμότητες προηγούμενων μηνών. Αξιοποιήστε το διάστημα από 1/04 έως 21/04  το όποιο είναι πολύ τυχερό, παραγωγικό, ανταποδοτικό για θέματα επαγγελματικής φύσεως. Από 21/04 και μετά μπορείτε να μιλήσετε στους ανωτέρους σας για να παρουσιάσετε τις προτάσεις σας.

Είναι ο ιδανικός μήνας για ερωτικές επανασυνδέσεις και πολύ τυχερός με εξαιρετικά ανταποδοτικές οικονομικές προοπτικές. Κυνηγήστε την τύχη σας έστω και συντηρητικά.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 9

Τον Απρίλιο το ενδιαφέρον και την προσοχή σας μονοπωλούν τα νέα σας σχέδια. Οργανώνεστε μεθοδικά, παίρνετε πρωτοβουλίες και κάνετε τα πλάνα σας με σκοπό να τα πραγματοποιήσετε. Πρέπει όμως να είστε πιο προσεκτικοί από 06/04 έως 24/04. Στα ερωτικά σας ενδέχεται να είστε ψυχολογικά ασταθείς, εύθικτοι, υπερευαίσθητοι, νευρικοί και γεμάτοι παράπονα. Θα είστε σε σύγχυση μυαλού, γι’ αυτό και σε καμία περίπτωση να μην πάρετε σημαντικές πόσο μάλλον οριστικές αποφάσεις.

Θα βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα άρα οι χειρισμοί σας θα σας αποπροσανατολίσουν. Δεν είναι ο μήνας για επενδυτικά ρίσκα και οικονομικά ανοίγματα, γι’ αυτό να είστε συνετοί.