Αναλύσεις Αυγούστου Βάσει Γενέθλιας Ημερομηνίας από τη Μαρία Ζώη

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3-20/4

Από 01/08 έως 15/08 είναι το διάστημα που αναδεικνύει τις δυνατότητες του μυαλού σας, τις πρωτοβουλίες, τις επιλογές, τις διαθέσεις και προθέσεις σας ώστε να βάλετε τα δυνατά σας κρατώντας για τα καλά τις ισορροπίες. Ποδαρικό σας κάνει η Νέα Σελήνη (01/08) με νέες και σημαντικές ευκαιρίες από τους Αριθμούς, καθώς θα υπάρχουν όλες οι δυνατότητες λόγω της μεγάλης εύνοιας στην επικοινωνία σας. Η δύναμη της πειθούς σας θα είναι μεγάλη. Γοητεύετε τους πάντες στα περιβάλλοντά σας κατακτώντας άνετα τους στόχους και τα σχέδια που έχετε θέσει.

Η Πανσέληνος (15/08) αναδεικνύει για τα καλά το πάθος σας να ασχοληθείτε με όλα όσα αγαπάτε και σας ευχαριστούν πραγματικά. Προσέξτε όμως στις δορυφορικές ημέρες της Πανσελήνου (ανήμερα, 3 ημέρες πριν και 3 ημέρες μετά) τις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις.

Από 20/08 έως 30/08 να αναμένετε τις πιο σημαντικές εξελίξεις που αφορούν στην υγεία, την εργασία, τα οικονομικά, στις πρακτικές πτυχές δηλαδή της καθημερινότητάς σας. Ο έρωτας στη δική σας κατηγορία τις τελευταίες δέκα  (10) ημέρες περνάει σε δεύτερη μοίρα μιας και οι προτεραιότητές σας έχουν ήδη αλλάξει. Συγκρατείστε πως οι Αριθμοί σας δίνουν υπέροχα δώρα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5

01/08 έως 15/08 η προσοχή και το ενδιαφέρον σας δίνεται στους δικούς σας ανθρώπους, στην οικογένεια και στους φίλους σας δηλαδή. Κατά συνέπεια, θα απασχοληθείτε περισσότερο με τις απαιτήσεις και τις ευθύνες τόσο του σπιτιού σας όσο και των άλλων ανθρώπων. Τους στηρίζετε με αξιοθαύμαστο τρόπο! Σιγά-σιγά όμως επιστρέφετε στις δικές σας ανάγκες, στα σχέδιά σας και αυτό είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Εξαιρετικά ενδιαφέρον, πολύ τυχερό, ανταποδοτικό και παραγωγικό είναι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Από 18/08 και μετά, το πιεστικό κλίμα στην επικοινωνία και όχι μόνο, σταδιακά αλλάζει. Η πίεση από τις τόσες υποχρεώσεις υποχωρεί και ασχολείστε με πράγματα που σας ευχαριστούν και σας αποφορτίζουν. Είναι επίσης το ιδανικό διάστημα για διακοπές, να ερωτευτείτε, να ανανεώσετε την σχέση σας, να ανανεωθείτε εσείς οι ίδιοι και να αποκτήσετε αναπάντεχο εισόδημα προκαλώντας την τύχη σας.

Πολλές ευχάριστες ειδήσεις, ανακοινώσεις και εξελίξεις με ευκαιρίες στον έρωτα και στην εργασία από τους Αριθμούς για έναν ακόμη λόγο: πολύ γενναιόδωρη η δεύτερη Νέα Σελήνη (30/08). Αναμένονται πολλές ερωτικές επανασυνδέσεις, νέες ερωτικές περιπέτειες και νέες συμφωνίες/συνεταιρισμοί.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6

Από 01/08 έως 15/08 αναμένεται να έχετε αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα. Διευρύνεται πολύ και επιτυχώς με νέες σημαντικές κοινωνικές γνωριμίες ο κύκλος σας. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο ευνοείστε περισσότερο στο να ξεκουραστείτε και να πάτε διακοπές. Εκεί θα αποφορτιστείτε ενεργειακά από την τόση πίεση του χειμώνα.

Από 18/08 και μετά οι Αριθμοί διασφαλίζουν όλη τη θετική σας ενέργεια, τη δυναμική και το δυναμισμό σας. Αναμένεται ένα δεύτερο δεκαπενθήμερο γεμάτο στρες, οικογενειακά θέματα που ζητούν επίλυση όπως αυτά που αφορούν σε ακίνητη περιουσία, σχέσεις με παιδιά και ηλικιωμένους μέσα στην οικογένεια.

Από 26/08 έως 30/08 τα δίνετε όλα και εισπράττετε εκτός από την αγάπη των οικείων σας προσώπων, την εύνοια και την στήριξη των Αριθμών με ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν πολύ, θα σας στηρίξουν και τα επόμενα διαστήματα. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι θα τα πάτε καλύτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7

Επιστροφή στο παρελθόν στη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου. Τι εννοώ; Επιστρέφουν παλαιότερα ζητήματα που σας προβλημάτιζαν και ζητούν λύση όπως επαγγελματικά, οικονομικά, θέματα υγείας, προβληματισμοί για την γενικότερη εξέλιξη αγαπημένων σας προσώπων, στόχοι λοιπόν που καταφέρνετε και τους κατακτάτε βασιζόμενοι στο ένστικτο, στη διαίσθηση και φυσικά στις ικανότητές σας. Το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι αυτό που θα σας ωθήσει στο να προβάλλετε ακόμα περισσότερο την προσωπικότητά σας, τις αρετές σας, τα χαρίσματα και φυσικά τις ικανότητές σας.

Ανταποδοτικό, εξίσου παραγωγικό και λίγο πιο τυχερό αναμένεται να είναι το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Απρόσμενες επιστροφές χρημάτων, αναπάντεχο εισόδημα, σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις, κοινωνική-οικονομική ανταμοιβή και αναγνώριση του κόπου και των προσπαθειών σας! Είστε στο επίκεντρο της προσοχής, γοητεύετε και εντυπωσιάζετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά και, ναι δικαιώνεστε!

Δεσμευμένοι και μη, προς το τέλος του μήνα γράφετε νέες σελίδες στο κεφάλαιο έρωτας. Ακτινοβολείτε και πολιορκήστε από πολλά και ενδιαφέροντα πρόσωπα που επιθυμούν να σας γνωρίσουν καλύτερα γιατί μία ουσιαστική σχέση μαζί σας είναι ο στόχος της δικής τους ζωής.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8

Το πρώτο δεκαπενθήμερο σας βρίσκει με πολύ πεσμένη διάθεση και ενέργεια. Σας φταίνε όλα, τίποτα δεν σας αρέσει, η εικόνα σας, οι χειρισμοί σας σε σημαντικά θέματα. Η γνωστή σας αυτοπεποίθηση μάλλον πάει περίπατο. Ωστόσο, η Πανσέληνος (15/08) είναι πολύ φιλική, ερωτική, γενναιόδωρη διότι σας φέρνει ευκαιρίες ερωτικές αλλά και επαγγελματικές, κάνοντάς σας ιδιαιτέρως ρομαντικούς, επικοινωνιακούς, αισθησιακούς και γοητευτικούς, παραγωγικούς και δραστήριους. Όλα δείχνουν πως θα είστε ιδιαιτέρως απασχολημένοι είτε είστε σε διακοπές είτε όχι.

Λίγο δύσκολο όσον αφορά την επικοινωνία τόσο με ερωτικό ταίρι αλλά και με σημαντικούς συνεργάτες αναμένεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Ανταγωνισμός σε εργασιακά περιβάλλοντα, ζήλεια και εντάσεις σε ερωτικές σχέσεις αλλά και γκρίνια σε φιλίες είναι οι τάσεις των Αριθμών. Από 24/08 έως 30/08 κρύβονται σημαντικές ευκαιρίες για τη βελτίωση των οικονομικών. Δοκιμάστε την τύχη σας έστω και συντηρητικά. Η Νέα Σελήνη (30/08) υπόσχεται σημαντική οικονομική ανάκαμψη.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9

Πεσμένοι βιορρυθμοί, ενέργεια, ψυχολογία από 01/08 έως 10/08. Η Νέα Σελήνη (01/08) δεν τονώνει την αυτοπεποίθησή σας αλλά το αντιστρόφως ανάλογο. Όλα σας φταίνε, γκρινιάζετε διαρκώς και περιορίζεστε πολύ στο δικό σας περιβάλλον, κλείνεστε στον εαυτό σας. Στο χέρι σας όμως είναι όλα! Να βρείτε ξανά την γνωστή σας αυτοπεποίθηση, την όρεξη και τη διάθεση για ζωή και δράση.

Συμφωνώ πως ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα η χειμωνιάτικη περίοδος. Οι Αριθμοί όμως υπόσχονται να τα ανακτήσετε όλα από 11/08 έως και το τέλος του μήνα. Έχετε να δειτε και να κάνετε πολλά. Ερωτικές ευκαιρίες, νέες επαγγελματικές προτάσεις και ανεβασμένη διάθεση, τόσο ανεβασμένη, που τίποτα δε θα θυμίζει τις τελευταίες δέκα (10) ημέρες το καταθλιπτικό ξεκίνημα του μήνα. Έχετε ορμητική διάθεση για αλλαγές και, ναι θα τα καταφέρετε!!!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10

Τι υπέροχο ξεκίνημα για το μήνα που σας τροφοδοτεί με νέες ιδέες, έμπνευση, θετική ενέργεια, αστείρευτη ερωτική διάθεση και τόσο μεγάλη όρεξη για τόσο διαφορετικές και ποικίλλες δραστηριότητες. Εκεί που οι άλλοι σταματούν, εσείς απλά συνεχίζετε με έναν υπέροχο αέρα (όπως άλλωστε είναι και το έμβλημά σας) απόλυτης ανανέωσης. Όλα αυτά έως και τις 20/08. Είναι το διάστημα που καταφέρνετε να διακριθείτε σε επαγγελματικά, φιλικά και κοινωνικά περιβάλλοντα.

Το πιο δύσκολο διάστημα όπου κλείνεστε ερωτικά στον εαυτό σας, αυτοπεριορίζεστε δηλαδή είναι από 21/08 έως 30/08. Ενδέχεται να μην έχετε ορθή κρίση και να αδικείτε όχι μόνο αυτούς που σας πλησιάζουν ερωτικά αλλά και εσάς τους ίδιους. Η δεύτερη Νέα Σελήνη (30/08) αναμένεται να φέρει παλιότερα ενδοοικογενεικά θέματα στο προσκήνιο και παροδικά θέματα υγείας που πρέπει να ελεγχθούν άμεσα γα να ξεπεραστούν άμεσα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11

Η Νέα Σελήνη (01/08) σας βγάζει αρκετά έξω από τα νερά σας, κάνοντάς σας εύθικτους, νευρικούς και απρόσιτους στην επικοινωνία. Διάχυτη και έντονη αρκετά η εριστική και επιθετική σας διάθεση. Από 01/08 έως 18/08 μπορούν να συμβούν τα εξης: να ακυρωθούν πράγματα την τελευταία στιγμή ακόμα κι αν αφορούν τις διακοπές σας, να πείτε τα μυστικά σας στο λάθος άνθρωπο και να διαρρεύσουν εκεί που δεν θέλατε, να κάνετε λάθος επιλογές και χειρισμούς με συνεργάτες και ερωτικό σύντροφο.

Τις ισορροπίες όλα δείχνουν πως θα τις φέρει η Πανσέληνος (15/08), καθοριστικής αξίας και σημασίας τόσο για τη προσωπική σας ζωή όσο και την επαγγελματική που ως φαίνεται κερδίζει έδαφος ως προτεραιότητα και επιλογή σας. Οι τελευταίες  (13) ημέρες του μήνα είναι απαιτητικές, εσείς περισσότερο αγχωμένοι αλλά με όρεξη για δράση και εργασία. Η Νέα Σελήνη (30/08) σας φέρνει έντονη δημοφιλία, αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα και καλύτερη επικοινωνία με τους φίλους σας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12

Με αρκετές δυσκολίες ξεκινάει λόγω Νέας Σελήνης (01/08) ο μήνας. Αρκετά τα εμπόδια, οι μεταβολές σχεδίων, οι αναβολές και γενικά τα απρόοπτα επεισόδια. Όλα αυτά έως και τρεις (3) ημέρες μετά την Πανσέληνο δηλαδή στις 18/08. Η Πανσέληνος (15/8) ωστόσο είναι πολύ φιλική, ερωτική, σας δίνει εξαιρετική γοητεία και πολλές κατακτήσεις. Δεν θα θέλετε να τελειώσει ο μήνας λόγων των εμπειριών και των στιγμών που θα ζήσετε και θα σας μείνουν αξέχαστες.

Στο δεύτερο μέρος του μήνα με τη Νέα Σελήνη (30/08) καλείστε να επανεξετάσετε τα θέλω σας, τις ανάγκες σας, τους οικονομικούς σας χειρισμούς, τις αλλαγές των στόχων και των γενικότερων πλάνων σας. Η διάθεσή σας αλλάζει και θέλετε να υποδεχθείτε το υπόλοιπο κομμάτι της χρονιάς με άλλη ματιά, άλλη διάθεση, με ένα μόνιμο καλοκαίρι στη καρδιά σας θα συμπληρώσω.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01

Η Νέα Σελήνη (01/08) ξεκινάει με μάθημα ψυχολογίας και αρκετά διδάγματα. Έρχεστε αντιμέτωποι με τον ίδιο σας τον εαυτό. Ανακαλύπτετε και εμβαθύνετε περισσότερο στο χαρακτήρα σας αναλογιζόμενοι όλα όσα δεν κάνατε έως τώρα και οπωσδήποτε πρέπει να κάνετε από τώρα και στο εξής. Επηρεάζεστε από τις αιφνίδιες αλλαγές καλών φίλων και σημαντικών σας συνεργατών, κάτι που σας δημιουργεί έντονες τάσεις φυγής και απομόνωσης.

Η Πανσέληνος (15/08) τονίζει ακόμα περισσότερο τη διάσταση απόψεων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ενώ παράλληλα ως δώρα σας φέρνει οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν ή να τακτοποιηθούν. Με το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, έρχονται και τα διδάγματα, τις τελευταίες δέκα (10) ημέρες του μήνα δηλαδή. Ένα διάστημα που οπωσδήποτε πρέπει να εκμεταλλευτείτε διότι κρύβει εκπλήξες και αλήθειες.

Η Νέα Σεληνη (30/08) θα φέρει δώρα όπως μεγαλύτερο σεβασμό στο πρόσωπο σας, κύρος, αναγνώριση, οικονομική επιβράβεσυση της απόδοσής σας ή ακόμα μετακινήσεις, μετακομίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02

Πιο αποκαλυπτική έναρξη μήνα δεν γίνεται! Η Νέα Σελήνη (01/08) σας κάνει ποδαρικό με αποκαλύψεις άνευ προηγουμένου. Προσοχή σε όλους όσοι βρίσκονται σε παράλληλη σχέση καθώς τα άπλυτα βγαίνουν στη φόρα, μυστικά αποκαλύπτονται ακόμα και επαγγελματικά που κρύβουν αρκετή συνομωσία, έχθρα, ζήλεια, και ανταγωνισμό. Από 08/08 έως 20/08, οπλιστείτε με μεγάλη υπομονή και ψυχραιμία γιατί είναι το πιο δύσκολο και απαιτητικό διάστημα. Οι σχέσεις θα περάσουν από πολλά κύματα. Στη διάρκεια της Πανσελήνου (15/08) οι Αριθμοί απαιτούν να βάλετε πολύ νερό στο κρασί σας, αν δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε οριστικό χωρισμό, όσον αφορά την ερωτική σας ζωή ή στη διάλυση σημαντικών συνεργασιών και συνεταιρισμών.

Σε γενικές γραμμμές καλύτερο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, όπου μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα και να περάσετε πολύ πιο εύκολα από τη θεωρία στη πράξη. Είναι το διάστημα όπου αρκετά από τα σχέδια που συναντούσαν εμπόδια στο να πραγματοποιηθούν, προωθούνται και μάλιστα με τρόπο αποτελεσματικό.

Η Νέα Σελήνη (30/08) σας επιτηρεί αυστηρά και σας νοικοκυρεύει. Αυτή τη φορά είναι πιο πιεστική και απαιτεί να βάλετε σε μεγαλύτερη τάξη και σειρά την οικονομική σας κατάσταση.

 

 

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03

Η Νέα Σελήνη (01/08) σας φορτώνει, σας φορτίζει και δίνει την έναρξη μιας νέας περιόδου, αρκετά απαιτητικής, κουραστικής όσον αφορά την καθημερινότητα αλλά και τις αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις σας. Βρίσκετε νέα εργασία ή την έχετε ήδη ξεκινήσει και προσπαθείτε να δείξετε και να αποδείξετε τι αξίζετε. Κάποιοι από εσας, και είστε αρκετοί, δουλεύετε σα να μην υπάρχει αύριο. Έως τις 18/08 έχετε τις ευκαιρίες των Αριθμών, να αποκαταστήσετε σχέσεις με αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα, οι οποίες δοκιμάστηκαν Μάιο– Ιούνιο και Μάιο–Ιούλιο.

Η Πανσέληνος (15/08) σας θέλει πιο υπεύθυνους σε θέματα υγείας. Η παραμικρή ενόχληση να ελεγχθεί άμεσα γιατί το σίγουρο είναι πως η υπερκόπωση είναι στο τσεπάκι των περισσότερων της κατηγορίας σας. Από 19/08 έως 30/08 αναμένονται οι πιο σημαντικές εξελίξεις. Σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η πίεση σταδιακά υποχωρεί, ερωτικές και σημαντικές ευκαιρίες, ανανέωση και αλλαγές για τη ζωη των αδέσμευτων ακόμα κι αν πέρασαν μια πρώτη κρίση στη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου. Αυτός ο μήνας τα έχει όλα!

Κλείνει όμως για εσάς πιο γενναιόδωρα ο Αύγουστος, με μία δευτερη Νέα Σελήνη (30/08) που φέρνει καλύτερες και πιο ευχάριστες και δικαιωτικές εξελίξεις σε όλους όσοι ανήκουν στο πρώτο και στο τρίτο δεκαήμερο ή έχουν διπλό Αριθμό Χαρακτήρα Πεπρωμένου δηλαδή είναι 11, 22 ή 33.