Αναλύσεις Ιουλίου Βάσει Γενέθλιας Ημερομηνίας από τη Μαρία Ζώη

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3-20/4

Η πρώτη έκλειψη Ηλίου στις 02/07 σας κάνει να δώσετε έμφαση και μεγαλύτερη προσοχή σε οικογενειακά σας ζητήματα. Ίσως προκύψουν δυσκολίες στην εξέλιξη επαγγελματικών σχεδίων, έτσι ώστε να μην ολοκληρώνονται αρμονικά οι στόχοι σας. Αναμένεται γκρίνια, παρεξηγήσεις και έντονες αντιπαραθέσεις τόσο με ερωτικούς συντρόφους όσο και με άτομα της οικογένειας. Να προσέχετε ιδιαιτέρως τα λόγια σας γιατί όλα δείχνουν πως ένας κύκλος θα κλείσει. Αν συνυπολογίσουμε τώρα και την ανάδρομη πορεία του Ερμή έως και τις 19/07, το κλίμα προβληματικής επικοινωνίας ενισχύεται ενώ παράλληλα καλείστε να αναθεωρήσετε και να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στα ερωτικά σας. Αναμένονται ερωτικές επανασυνδέσεις από τις 28/07 και μετά.

Η δεύτερη έκλειψη Σελήνης στις 16/07 προειδοποιεί για ραγδαίες εξελίξεις στη καριέρα σας και θα επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις σας με σημαντικούς συνεργάτες και ανωτέρους. Οι διπλοί  Αριθμοί έχουν ένα προβάδισμα στο να βρούνε αξιόλογη δουλειά, να ξεχωρίσουν γενικά στα επαγγελματικά τους περιβάλλοντα και να επιβραβευτούν ακόμα και με μία προαγωγή.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5

Εκρηκτικές οι τάσεις των Αριθμών αλλά και οι εξελίξεις που ακολουθούν. Δεν είναι ο μήνας για να πάρετε οριστικές, σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε επενδυτικά ρίσκα. Η έκλειψη Ηλίου στις 02/07 σηματοδοτεί για εσάς μία περίοδο αρκετά απαιτητική, πιεστική με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Να προσέχετε γιατί αναμένεται να προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις. Να είστε συγκεντρωμένοι καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων. Από τις 03/07 και μετά ανεβαίνουν οι μετοχές σας στον έρωτα και έρχεστε πιο κοντά με φιλικά αγαπημένα σας πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να σας ηρεμήσουν και να σας συμβουλέψουν για επαγγελματικά ή οικογενειακά σας ζητήματα.

Μην κάνετε σημαντικές κινήσεις από 19/07 έως 30/07 γιατί δεν θα έχουν διάρκεια. Από τις 16/07 (έκλειψη Σελήνης) και μετά, μπορείτε να σχεδιάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή να προχωρήσετε σε λύσεις μέσω της νομικής οδού. Θα έχετε εύνοια!

 

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6

Η έκλειψη Ηλίου στις 02/07 σας φέρνει αντιμέτωπους με τους χειρισμούς σας στα οικονομικά ζητήματα. Σε όλη την διάρκεια του μήνα θα είστε σε διαρκή δράση και εγρήγορση. Τον Ιούλιο ενισχύεται η ερωτική σας διάθεση και ο αισθησιασμός σας. Το μυαλό σας θα είναι γεμάτο με φρέσκες, δημιουργικές και παραγωγικές ιδέες. Αναμένεται να σας γίνουν τουλάχιστον δύο σημαντικές προτάσεις, καλό είναι όμως να μην πάρετε καμία οριστική απόφαση. Μεταθέστε τες για τα επόμενα διαστήματα.

Η δεύτερη έκλειψη Σελήνης στις 16/07 φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα. Μην αγνοείται ότι ο κυβερνήτης σας ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά, γι’ αυτό καλείστε από τους Αριθμούς να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οπόιο λειτουγείτε στην ερωτική σας ζωή. Απο τις 25/07 και μετά θα προκύψουν τα πιο σημαντικά φλερτ και ερωτικές προτάσεις. Αν είναι να πάτε διακοπές προτιμήστε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου και αυτό αν δείτε ότι σας βγαίνουν τα οικονομικά σας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7

Η πρώτη έκλειψη Ηλίου στις 02/07 φέρνει ευκαιρίες, νέες κατευθύνσεις και δρομολόγια στη ζωή σας. Οι Αριθμοί σας δίνουν εύνοια στην επικοινωνία έτσι ώστε με κατάλληλη στρατηγική, ευγένεια και πρωτοβουλίες να αντιμετωπίσετε και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά ζητήματα, όπως τα οικονομικά για παράδειγμα, με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Από 09/07 έως 15/07 να προσέχετε σε διαπραγματεύσεις επαγγελματικής φύσεως.

Είναι όμως ένας μήνας όπου θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί, αισθησιακοί και ερωτεύσιμοι. Η έκλειψη Σελήνης στις 16/07 θα σας βάλει στη διαδικασία έντονου προβληματισμού για επαγγελματική ή ερωτική σας σχέση.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8

Η έκλειψη Ηλίου στις 02/07 τονίζει με έμφαση την συσσωρευμένη κούραση και την αυξημένη ανάγκη διακοπών για εσάς. Ακριβώς το χρονικό διάστημα όπου οι απαιτήσεις της δουλειάς σας όπως και οι ρυθμοί της είναι ιδαιτέρως αυξημένοι. Από 06/07 έως 15/07 είναι το πιο δύσκολο και απαιτητικό διάστημα για την επαγγελματική σας ζωή. Δύσκολες οι τάσεις και όψεις των Αριθμών. Διαρκώς επαναλαμβανόμενη ένταση με συνεργάτες, ανωτέρους, διάχυτο το κλίμα ανταγωνισμού και αντιζηλίας.

Η έκλειψη Σελήνης στις 16/07 θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να μιλήσετε για τα θέματά σας με κάποιον ειδικό σύμβουλο. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κι ένα check-up. Όπως και να έρθουν τα πράγματα, ο Ιούλιος δεν είναι ο μηνας για σημαντικές πόσο μάλλον οριστικές αποφάσεις.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9

Η πρώτη έκλειψη Ηλίου του μήνα στις 02/07 σας γεμίζει ελπίδα, αισιοδοξία, σας δίνει ωραία ενέργεια και την επιθυμία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Διάφορες ματαιώσεις σχεδίων, ανατροπές και αιφνίδιες αναβολές της τελευταίας στιγμής σας πίεσαν και σας κούρασαν ψυχολογικά. Είστε όμως έτοιμοι να κάνετε αλλαγές, να προχωρήσετε πιο δυναμικά και θα είστε σε θέση να περάσετε από τη θεωρία στη πράξη, τα υπερ και τα κατά της κάθε πρότασης που δεχθήκατε. Είστε αυτό τον μήνα από τους ευνοημένους στον έρωτα, όπου οι αδέσμευτοι της κατηγορίας σας μπορεί να κάνουν σημαντικές ερωτικές γνωριμίες. Να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Πείτε ναι σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις και προσκλήσεις που θα δεχθείτε γιατί ανάμεσα σε κάποια συγκέντρωση οι Αριθμοί σας θέλουν να ανακαλύπτετε το ιδανικό ερωτικό ταίρι.

Διάφορα συναισθήματα προκύπτουν σε αυτή την δεύτερη έκλειψη Σελήνης στις 16/07. Αλλαγές διαθέσεων και προθέσεων σας οδηγούν στο να ζητήσετε την γνώμη αλλά και τη συμβουλή ανθρώπων που εκτιμάτε.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10

Εκμεταλλευτείτε τα διάστηματα από 01/07 έως 08/07 και από 20/07 έως 31/07. Η πρώτη έκλειψη Ηλίου στις 02/07 είναι υποστηρικτική όσον αφορά την καριέρα σας, τις επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Αναπάντεχα καλές ειδήσεις και ανακοινώσεις, προσοχή όμως από 09/07 έως 20/07 όπου δυσκολεύεστε να στήσετε τα επαγγελματικά σκηνικά που επιθυμείτε πόσο μάλλον να πάρετε τις μετρητοίς κάποιες προτάσεις επαγγελματικές. Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για να αποφασίσετε το τι θα κάνετε. Από 12/07 έως 15/07 κάποιες σχέσεις σας θα ψυχρανθούν.

Η δεύτερη έκλειψη Σελήνης στις 16/07 σας γεμίζει πρωτοβουλία και όρεξη για δράση. Διστάζετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, όμως θα σας έρθει βοήθεια εκεί που δεν το περιμένετε από άτομα με τα οποία συνεργάζεστε, ενδεχομένως από ανωτέρους σας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11

Ο Ιούλιος ξεκινάει με μία έκλειψη Ηλίου στις 02/07  πολύ φιλική για εσάς από την άποψη ότι οι Αριθμοί σας λένε ανανέωση εδώ και τώρα και ώρα για διακοπές επίσης. Από τις 03/07 ξεκινάνε οι πιο ευνοϊκές τάσεις για το κεφάλαιο έρωτας. Απογειώνεται η ερωτική σας διάθεση αλλά και οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Γίνεστε πιο δημιουργικοί, ερωτεύσιμοι και ανοιχτοί στον έρωτα με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και αγάπη στους άλλους ανθρώπους, κάτι που θα είναι αμοιβαίο ως αντίδραση. Από 01/07 έως 15/07 αναμένονται οι πιο σημαντικές εξελίξεις και αιφνίδια γεγονότα είτε για ευχάριστο είτε για δυσάρεστο λόγο.

Η έκλειψη Σελήνης στις 16/07 ευνοεί την επικοινωνία σας, φέρνει καλύτερες εξελίξεις σε υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό και σας χαλούν τη διάθεση. Κατάλληλο επίσης διάστημα για ερωτικές επανασυνδέσεις αλλά και για διακοπές επίσης.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12

Η έκλειψη Ηλίου στις 02/07 φέρνει αλλαγές σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα. Στην διάρκεια του μήνα θα έχετε διάθεση να αλλάξετε την εικόνα σας, να επανέλθετε στη καλή σας φυσική κατάσταση και θα έχετε όρεξη για νέες εμπειρίες και περιπέτειες πάσης φύσεως. Είναι όμως ο Ιούλιος, ο μήνας που θα δοκιμάσει και τα νεύρα σας διότι κάποια πράγματα δεν θα έρθουν όπως τα περιμένετε. Για παράδειγμα, αναβολές, καθυστερήσεις σχεδίων, συναντήσεων και ταξιδίων που ματαιώνονται σας εκνευρίζουν και σας χαλάνε τη διάθεση. Η επικοινωνία στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου αναμένεται ιδιαιτέρως προβληματική.

Η έκλειψη Σελήνης στις 16/07 σας εφιστά την προσοχή στα οικονομικά σας. Οι Αριθμοί συνιστούν να δείξετε σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση. Δεν είναι καθόλου καλή περίοδος για να επιχειρήσετε να πάρετε δάνειο ή να επενδύσετε ή να πάρετε οικονομικά ρίσκα. Τις τελευταίες εννέα (9) ημέρες του μήνα το κεφάλαιο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον και την προσοχή σας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1

Η πρώτη έκλειψη Ηλίου στις 02/07 σας κάνει να «τρώγεστε» με τα ρούχα σας. Έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου ενώ αναδεικνύεται η τελειομανής φύση σας. Προετοιμαστείτε για παρεξηγήσεις, συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα λόγω οικονομικών συμφερόντων. Αυτό το κλίμα ασυννενοησίας σας κουράζει πολύ καθώς η τάση προβληματικής επικοινωνίας και συννενόησης μεταφέρεται και στη εργασία σας.

Μία  διάθεση φυγής και απομόνωσης από όλους και όλα όσα σας απασχολούν παρατηρείται στις 16/07 στην έκλειψη Σελήνης. Είναι μία παιχνιδιάρικη έκλειψη που προσπαθεί να σας κάνει να χαρείτε όμως πρέπει κι εσείς να δείξετε λίγη υπομονή. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο λοιπόν του μήνα εστιάζετε περισσότερο σε θέματα σχέσεων ή αποκατάστασης αυτών.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02

Πολύ σημαντικός μήνας για εσάς, με μία πρώτη έκλειψη Ηλίου στις 02/07, η οποία σας γεμίζει προβληματισμούς, ανασφάλειες και ενδεχομένως κακή ενέργεια για όλα συμβαίνουν ή θα θέλατε να συμβούν στην εργασία σας. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, αυτοί οι φόβοι θα επιβεβαιωθούν μιας και η επικοινωνία σας πλήττεται πάρα πολύ, είτε σε σχέση με το σύντροφό σας είτε με σημαντικούς σας συνεργάτες. Όπως και να έχει προβληματική αναμένεται να είναι η επικοινωνία σας καθώς η ζήλια και ο ανταγωνισμός θα είναι πιο έντονα στοιχεία από κάθε άλλη φορά.

Έως τις 16/07, ενδέχεται να ακούσετε πολλά παράπονα, άσχημη κριτική και αυτό θα ενδυναμώσει την ανησυχία σας. Σα να μην σας έφταναν αυτές οι τάσεις, έρχεται και η έκλειψη Σελήνης στις 16/07.  Η έκλειψη αυτή εντείνει την ανησυχία  και τους προβληματισμούς σας, αλλάζοντας το κλίμα επικοινωνίας, τη διάθεση και την ενέργεια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03

Ρομαντική, φιλική και άκρως ερωτική η πρώτη έκλειψη Ηλίου του μήνα στις 02/07. Αυξάνεται και καλλιεργείται το συναίσθημα και η ρομαντική σας διάθεση. Πολιορκείστε έντονα από άτομο που είναι λίγο καιρό στη ζωή σας προσπαθώντας να επιβληθεί σε αυτήν αλλά και στη καρδιά σας. Οι απαιτήσεις της δουλειάς σας όμως έως τις 15/07 σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και αν συνεχίσετε έτσι χωρίς να ξεκουράζεστε, την υπερκόπωση την έχετε σίγουρα στο τσεπάκι σας.

Οι δεσμευμένοι έρχονται πιο κοντά με το αγαπημένο τους ερωτικό ταίρι ενώ οι αδέσμευτοι της κατηγορίας σας μπορεί να μπουν σε μία νέα σχέση. Η επικοινωνία γίνεται με αρκετή δυσκολία, δυσπιστία από την πλευρά σας χωρίς επίσης δυνατά επιχειρήματα.