Αναλύσεις Αυγούστου Βάσει Προσωπικού Έτους από τη Μαρία Ζώη

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 1

Είναι ο μήνας που θα εμβαθύνετε περισσότερο στα ζητήματα που σας απασχολούν πολύ, θα πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας επιτρέψουν να ρυθμίσετε και να αντιμετωπίσετε και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Στον ερωτικό τομέα οι εξελίξεις θα είναι έντονες. Όσες σχέσεις άντεξαν από τις τάσεις του Ιουλίου θα περάσουν από έναν ουσιαστικό επαναπροσδιορισμό και θα παραμείνουν μόνο όσες αξίζουν πραγματικά. Για τους αδέσμευτους της κατηγορίας, αξιόλογες γνωριμίες μπορούν να προκύψουν από 18/08 έως 30/08.

Στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα καλείστε να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας παραμένοντας περισσότερο προσεκτικοί στη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου. Περισσότερες ευκαιρίες, προτάσεις και πρόοδο να αναμένετε από 21/08 και μετά. Είναι καλός μήνας πάντως για διακοπές και για μετακομίσεις. Να φροντίσετε λίγο παραπάνω την υγεία και την διατροφή σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2

Μήνας που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας,  κάνοντας σας πιο δυναμικούς, πιο μαχητικούς με όρεξη για πρωτοβουλίες. Ανοίγονται νέοι δρόμοι για διαπραγματεύσεις, κινήσεις αγοραπωλησιών ακόμα κι αν υπάρξει μία μικρή δυσκολία στη συννενόηση τόσο με συνεργάτες όσο και με συνεταίρους. Αυτή η τάση αναμένεται από 09/08 έως 14/08. Θα ξεπεραστεί όμως, εφόσον κι εσείς είστε πιο αναλυτικοί και συγκεκριμένοι σε αντίστοιχες συζητήσεις. Σε κάποιους επιχειρηματίες θα παρουσιαστούν ορισμένες προτάσεις με στόχο να επεκταθούν στις επιχειρήσεις τους. Να μην πάρετε καμία σημαντική πόσο μάλλον οριστική απόφαση τον Αύγουστο.

Είναι ένας ερωτικός μήνας όπου από 14/08 έως 30/08, θα φέρει ισορροπία στις υπάρχουσες σχέσεις των δεσμευμένων που αντιμετώπιζαν έως και αδιέξοδες καταστάσεις ενώ για τους αδέσμευτους έναν σημαντικό και μεγάλο έρωτα από 20/08 και μετά.

 

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 3

Η επαγγελματική σας ζωή και ασχολίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας και αφιερώνεται λιγότερο χρόνο σε σχέση με πριν στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σας. Έχετε διάθεση ανανέωσης στη σχέση σας, θέλετε να αποβάλετε καταστάσεις ή ανθρώπους του παρελθόντος που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα πια. Στα επαγγελματικά περιβάλλοντα δημιουργούνται φιλικές σχέσεις που εξελίσσονται και σας βοηθούν στην καλύτερη και ομαλότερη έκβαση των υποθέσεων σας. Νέες ευκαιρίες και προοπτικές από τους Αριθμούς.

Οι δεσμευμένοι καλό είναι να αλλάξουν κάποιες συνήθειες βελτιώνοντας τη σχέση τους και οι εντελώς αδέσμευτοι από 19/08 και μετά θα γνωρίσουν ενδιαφέροντα άτομα. Από 01/08 έως 07/8 και από 24/08 έως 30/08 θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη σύνεση και προσοχή γιατί προκύπτουν κάποιες έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 4

Πολλές και ευχάριστες με μεγάλη δόση εύνοιας από τους Αριθμούς μας αλλαγές στον εργασιακό σας τομέα. Από 01/08 έως 21/08 θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Από άποψη επικοινωνίας από 07/08 έως 14/08 και από 21/08 έως 30/08 η επιρροή σας και η δύναμη της πειθούς σας θα είναι μεγάλη.

Καλός μήνας για τους δεσμευμένους όπου βλέπουν τη σχέση τους να ανανεώνεται και να έρχονται ακόμη πιο κοντά με το ερωτικό τους ταίρι. Οι αδέσμευτοι της κατηγορίας βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες που προκύπτουν στις διακοπές και προχωρούν σε νέα ερωτικά ξεκινήματα ενώ βελτίωση αναμένεται και στον τομέα των οικονομικών. Αναπάντεχο εισόδημα υπόσχονται οι Αριθμοί και πολλά από τα οικονομικά σας θέματα θα βρουν την ιδανική τους λύση. Ένας εξαιρετικός μήνας για εσάς!

 

 

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 5

Δυναμικός, ανατρεπτικός και γρήγορος όσον αφορά την δράση και τις εξελίξεις μήνας, από την άποψη ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν γρήγορα. Δύσκολο και απαιτητικό διάστημα από 01/08 έως 21/08 στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Πρέπει να προσέξετε τα έξοδα το συγκεκριμένο διάστημα. Θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι δεν θα είναι εύκολο να κρατήσετε ένα σταθερό και αρμονικό επικοινωνιακό κλίμα με συνεργάτες καθώς στην έκβαση κάποιων υποθέσεων θα προκύψουν κάποια εμπόδια ή ματαιώσεις δημιουργώντας εντάσεις. Εκτιμώ, πως πρέπει να είστε από όλες τις πλευρές περισσότερο ανεκτικτικοί και λιγότερο παρορμητικοί για να αποφύγετε τις παροδικές μεν τάσεις των Αριθμών αλλά πολύ πιεστικές, όσο πιο αποτελεσματικά και ανώδυνα γίνεται.

Στον ερωτικό τομέα, για τους δεσμευμένους θα είναι ένας δύσκολος και ηλεκτρισμένος μήνας ενώ για τους αδέσμευτους οι γνωριμίες που θα προκύψουν δεν εγγυώνται σταθερότητα και εξέλιξη.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 6

Από τους καλύτερους και πιο ευχάριστους μήνες για εσάς. Αυξημένη η κοινωνική σας δραστηριότητα, επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες και τις προσκλήσεις προκειμένου να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να προβάλλετε τα χαρίσματα και την προσωπικότητά σας. Μέσα από αυτές τις νέες κοινωνικές γνωριμίες θα παρουσιασιαστούν εξαιρετικές προοπτικές για την εξέλιξη της εργασίας και της καρίερας σας κυρίως από 14/08 εως 30/08.

Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξει μία ασταθής ερωτική διάθεση και συμπεριφορά που ενδέχεται να φέρει προσωρινές δυσκολίες στην επικοινωνία των σταθερών σχέσεων. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι αυτής της κατηγορίας, θα κάνουν γνωριμίες ωστόσο θα είναι περιστασιακές. Το πιο απαιτητικό διάστημα για τα οικονομικά σας είναι από 09/08 έως 17/08, μη κατάλληλο για περιττά έξοδα ενώ το καλύτερο αναμένεται από 20/08 και μετά.

 

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 7

Απαιτητικό και δύσκολο για την εργασία σας το διάστημα από 01/08 έως 15/08. Ίσως τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα περιμένετε και απογοητευτείτε. Να είστε περισσότερο προσεκτικοί και ακόμα πιο επιφυλακτικοί στο τι λέτε, πως το λέτε, σε σημαντικές συζητήσεις και κατ΄ιδίαν συναντήσεις, προκειμένου να κλείσετε κάποιες συμφωνίες. Αν δεν είστε ψυχολογικά καλά αποφύγετε καλύτερα αυτό τον μήνα τις σημαντικές διαπραγματεύσεις και αποφάσεις, μιας και ενδέχεται να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης.

Στον ερωτικό τομέα κάποιες σχέσεις των δεσμευμένων κινδυνεύουν. Ηρεμήστε όμως, δεν είναι ο μήνας για να ξεκαθαρίσετε τα ερωτικά σας ενώ οι αδέσμευτοι τα πάνε καλύτερα. Από 14/08 και μετά η καρδιά τους θα χτυπήσει δυνατά και …σταθερά και τα επόμενα διαστήματα από ότι λένε οι Αριθμοί.

 

 

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 8

Είναι ένας μήνας πολύ σημαντικός καθώς αρχίζουν να αποδίδουν οι ενέργειες που ξεκινήσατε στον επαγγελματικό σας τομέα. Τι κι αν εσείς νομίζετε ότι τίποτα δεν είναι ακόμα σταθερό; Οι Αριθμοί έχουν άλλα σχέδια για εσάς. Από 01/08 έως 21/08 κρύβονται πολλές και σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Από 14/08 έως 21/08 είναι μία ιδιαίτερα τυχερή και ευνοϊκή περίοδος για επαγγελματικά ταξίδια. Μετά τις 21/08 θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή και έμφαση στις λεπτομέρειες.

Αρκετές ερωτικές επανασυνδέσεις και αποκατάσταση σχέσεων δίνουν οι Αριθμοί. Σημαντικός για την ερωτική ζωή των αδέσμευτων και εξαιρετικά τυχερός όσον αφορά τις οικονομικές προοπτικές ο Αύγουστος.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 9

Πολλά από τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν παραμείνει στάσιμα, κάτι που σας ρίχνει την ψυχολογία και την διάθεση! Όλα όμως δείχνουν ότι θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Από 18/08 και μετά επανέρχεται το απόλυτα αρμονικό και ισοοροπημένο κλίμα στις επαγγελματικές σας σχέσεις και επαφές. Θα πρέπει λοιπόν να δείξετε σύνεση και υπομονή από 01/08 έως 18/08. Σε καμία περίπτωση να μην πάρετε οριστική απόφαση γιατί το σίγουρο είναι πως θα είναι λανθασμένη. Αυτή η τάση αφορά σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, που πρέπει να πουν όχι στα μεγάλα επενδυτικά ρίσκα και αντίστοιχες κινήσεις.

Καθοριστικής σημασίας μήνας και για τον ερωτικό σας τομέα. Αντιφατικές οι τάσεις των Αριθμών, άλλοι προχωρούν σε επίσημα βήματα και άλλοι χωρίζουν. Οι ελεύθεροι ας αρκεστούν στο έντονο φλερτ και μόνο και στις γνωριμίες που απλά θα του κάνουν να περάσουν καλά.