Αναλύσεις Ιουλίου Βάσει Προσωπικού Έτους από τη Μαρία Ζώη

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 1

Ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Παρόλες τις δύο (2) εκλείψεις, θα σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες από τους Αριθμούς. Στη διάρκεια  από 01/07 έως 15/07 και από 21/07 έως 31/07 θα έχετε την ευελιξία, τη σωστή ενέργεια αλλά και την ορθή κρίση για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

Ο ερωτικός τομέας πλήττεται καθώς εντάσεις και λεκτικές συγκρούσεις λειτούργησαν συσσωρευτικά από προηγούμενα διαστήματα. Κάποιες σχέσεις θα πάρουν τέλος. Ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας βελτιώνονται κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Ιουλίου και το διάστημα από 21/07 έως 31/07.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2

Όποιες ενέργειες κάνατε τα προηγούμενα διαστήματα εισπράττετε τα αποτελέσματα αυτό το μήνα. Να προσέξετε το έκρυθμο κλίμα στις επαγγελματικές σας σχέσεις, τίτλοι τέλους θα πέσουν σε κάποιες εξ’ αυτών, αφήνοντας πρόσφορο έδαφος σε καινούργιες που τις διαδέχονται τον επόμενο ή τους επόμενους δύο (2) μήνες. Αντίστοιχες τάσεις συνοδεύουν και τον ερωτικό τομέα καθώς για τους δεσμευμένους εκπρόσωπους της κατηγορίας τσακωμοί και συγκρούσεις γίνονται από το τίποτα για το τίποτα. Τα πράγματα θα βελτιωθούν και σε αυτό τον σημαντικό τομέα της ζωής σας τον επόμενο μήνα.

Στον οικονομικό τομέα η κατάσταση παραμένει σταθερή και καλό είναι να μην βασιστείτε στη βοήθεια άλλων ατόμων. Εσείς οι ίδιοι αναλαμβάνετε πλήρως και απόλυτα επιτυχώς τις ευθύνες σας, στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας και μόνο, προς το τέλος του μήνα.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 3

Σημαντικός μήνας για εσάς ο Ιούλιος. Με τις δύο (2) εκλείψεις κιόλας, εσείς δεν καταλαβαίνετε τίποτα και ξεκινάτε νέα πράγματα. Οι απόλυτα φιλόδοξοι και τολμηροί παίρνετε σημαντικές πρωτοβουλίες επιθυμώντας να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας και συνεργασίας στην επαγγελματική σας ζωή. Βάζετε όρια, δηλώνετε τις προθέσεις σας και θέτετε νέους στόχους ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Ωστόσο σε κάποια πράγματα παραμένετε απόλυτοι και δογματικοί, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι της κατηγορίας παραμένετε πιστοί στα συναισθήματά σας, επιζητάτε όμως ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα στη σχέση σας. Αφήστε όμως να περάσει ο συγκεκριμένος μήνας και τα διαστήματα που ακολουθούν εγγυώνται ακόμα περισσότερη πίστη, αφοσίωση και ευτυχία. Οι αδέσμευτοι μην επενδύσετε από τον πρώτο καιρό σε γνωριμίες που γίνουν αυτό το μήνα. Ίδια τάση καρμπον συνοδεύει κι εσάς.

Ο οικονομικό τομέας ευνοείται από κάθε άποψη τα διαστήματα από 01/07 έως 07/07 και από 22/07 έως 31/07. Αυτές οι τάσεις ευνοούν όλες τις επενδύσεις ελεύθερων επαγγελματιών, καλλιτεχνών και επιχειρηματιών.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 4

Είναι ο μήνας που απαιτεί την προσοχή σας! Θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες. Η αλήθεια είναι πως επιθυμείτε να κάνετε αρκετά πράγματα ταυτόχρονα, παράλληλα αλλά για να τα καταφέρετε θα πρέπει να διατηρήσετε την πειθαρχία σας, τον αυτοέλεγχο σας και την ορθή σας κρίση μιας και όλα θα …«παιχτούν» τα διαστήματα από 14/07 έως 21/07 και από 24/07 έως 31/07. Εκεί αναμένονται οι πιο σημαντικές εξελίξεις. Οι περίοδοι αυτοί θα ευνοήσουν την εύρεση νέας εργασίας, τις νέες επαγγελματικές επαφές, τις άριστες δημόσιες σχέσεις, τη σύναψη συμφωνιών και  την πραγματοποίηση και κατάκτηση καινούργιων στόχων.

Ο οικονομικός τομέας αναμένεται ασταθής από 01/07 έως 13/07 ενώ 14/07 έως 21/07 και από 24/07 έως 31/07 αναμένονται οι πιο ενδιαφέρουσες οικονομικές τάσεις από τους Αριθμούς.

Θα είναι ένα καυτό καλοκαίρι τόσο για τους δεσμευμένους που ανανεώνουν τη σχέση τους με τον σύντροφό τους όσο και για τους αδέσμευτους ή αυτούς που βρίσκονται στην αρχή ενός νέου ειδυλλίου.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 5

Μήνας δικαίωσης!!! Ευχάριστος, αισιόδοξος καθώς στη διάρκεια του θα έχετε φρέσκες ιδέες αλλά και την εύνοια των Αριθμών για να τις πραγματοποιήσετε. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε ένα άκρως θετικό ενεργειακό περιβάλλον, παραγωγικό, ανταποδοτικό και πολύ συναδελφικό. Θα κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις που θα σας βοηθήσουν πολύ και να είστε έτοιμοι από 21/07 και μετά! Τι θα συμβεί; Τα σχέδιά σας θα περάσουν από τη θεωρία στη πράξη, θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται δηλαδή.

Η καρδιά του καλοκαιριού θα δώσει μια πολύ αυθάδικη, τολμηρή, παιχνιδιάρικη ερωτική διάθεση στη δική σας καρδιά. Θα είναι ένας ευχάριστος μήνας με τα τόσα φλερτ ακόμα κι αν δεν υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις. Θα περάσετε αλησμόνητα! Τον Ιούλιο ανανεώνετε την εικόνα σας και ανακαινίζετε το σπίτι σας.

Αναπάντεχα εισοδήματα και επιστροφές χρημάτων βελτιώνουν κατά πολύ τα οικονομικά σας ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν πολύ επιτυχημένες κινήσεις αγοραπωλησιών. Οι δε επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες τολμούν και επενδύουν και τα ρίσκα που παίρνουν τους δικαιώνουν απόλυτα.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 6

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας πολύ σημαντικός για εσάς. Καλείστε από τους Αριθμούς να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί, συνετοί, ψύχραιμοι, με πρακτικό μυαλό και πολύ πειθαρχημένοι. Θα είναι γενναιόδωρες οι τάσεις και οι όψεις των Αριθμών δίνοντάς σας εξαιρετικά σημαντικές ευκαιρίες από 06/07 έως 13/07, ανατρέποντας κατά πολύ σημαντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Την μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να την δείξετε στις 14/07, 15/07, 16/07, 17/07 και από 21/07 έως 23/07, ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές ημέρες, καθώς η προτεραιότητα κρίνεται απαραίτητο να δοθεί στην επαγγελματική σας ζωή.

Όπως καταλαβαίνετε η προσωπική σας ζωή περνάει σε δεύτερη μοίρα. Θα υπάρξουν συνέπειες στις ερωτικές σχέσεις, θα κινδυνέψουν. Είναι απολύτως λογικό και αναμενόμενο, όταν ένας σύντροφος νιώθει ότι παραμελείται σε μόνιμη βάση ή πως η σχέση πλήττεται και η αποκλειστικότητα …παίζεται! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στη δική σας κατηγορία το κεφάλαιο απιστία θα «ανοίξει» για τα καλά.

Από οικονομική τώρα άποψη τώρα, οι Αριθμοί σας ευνοούν περισσότερο στη διάρκεια της περιόδου από 01/07 έως 15/07.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 7

Μήνας αλλαγών. Απροσδόκητων και απρόσμενων αλλαγών όμως! Ευνοούνται τα ταξίδια, η δράση, οι περιπέτειες. Το μόνο που απαιτούν οι Αριθμοί είναι να συγκρατηθείτε σε κάποιες των περιπτώσεων στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, να είστε δηλαδή πειθαρχημένοι, ψύχραιμοι και ορθολογιστές καθώς αναμένονται εντάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Από 07/07 έως 25/07 είναι η περίοδος που αναμένονται οι πιο δυνατές εξελίξεις. Η πικάντική λεπτομέρεια; Από 23/07 έως 31/07 οι δεσμευμένοι απιστούν και οι αδέσμευτοι φλερτάρουν έντονα μεν με αβέβαιη κατάληξη δε.

Το διάστημα από 07/07 έως 25/07 είναι αρκετά ευνοικό για τον οικονομικό τομέα. Αναμένονται πολύ επιτυχημένες επενδυτικές κινήσεις και κινήσεις αγοραπωλησιών.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 8

Αυτό τον μήνα δίνετε έμφαση στο να επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας, στα θέλω σας και στις μεγαλύτερές σας επιθυμίες. Είτε αυτές αφορούν την οικογένεια είτε την εργασία και την καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε και αξιοποιήστε τις εξής περιόδους για τον οικονομικό και επαγγελματικό σας τομέα: από 01/07 έως 15/07 και από 22/07 έως 31/07. Σε αυτά τα διαστήματα μπορείτε να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις, να ανοίξετε κι άλλο το κύκλο σας και να δικτυωθείτε. Να διαπραγματευτείτε, να βρείτε εργασία, να κάνετε πετυχημένες συναλλαγές, να κερδίσετε χρήματα κυνηγώντας την τύχη σας… Επωφεληθείτε λοιπόν!

Το κεφάλαιο έρωτας για τους αδέσμευτους «ανοίγει» από 15/07 έως 31/07 όπου μπορεί να δημιουργηθεί μια έντονα ερωτική σχέση με αμφίβολη όμως διάρκεια. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι της κατηγορίας ανανεώνουν τη σχέση τους και περνάνε καλύτερα από 14/07 έως 21/07. Εδώ αναμένονται και ερωτικές επανασυνδέσεις.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 9

Εντελώς ακατάλληλος μήνας για τα οικονομικά σας και την πορεία γενικότερα των επαγγελματικών σας. Θα πρέπει να επιδείξετε μεγαλύτερη προσοχή όσον αφορά την οικονομική σας διαχείριση αλλά και για όλους όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες τις επενδυτικές σας κινήσεις και χειρισμούς. Οφείλετε να δείξετε μεγαλύτερη πειθαρχία και να είστε πιο συνετοί στα νέα επιχειρηματικά και επενδυτικά ανοίγματα. Να προσέχετε και για ένα ακόμη λόγο, αναμένονται συγκρούσεις με σημαντικούς συνεργάτες και συνεταίρους σας σε όλη την διάρκεια του μήνα. Οι επιλογές που θα κάνετε στη διάρκεια από 01/07 έως 15/07 θα δείξουν τη στάση που πρέπει να κρατήσετε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Ακολουθήστε και εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτο και τη διαίσθησή σας.

Για την ερωτική σας ζωή το πιο δύσκολο και απαιτητικό διάστημα είναι από 01/07 έως 15/07. Τάση που αφορά τόσο τους δεσμευμένους όσο και τους αδέσμευτους. Για διακοπές προτιμήστε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα.