Αναλύσεις Ιουνίου Βάσει Γενέθλιας Ημερομηνίας από τη Μαρία Ζώη

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3-20/4

Ο Ιούνιος θα φέρει αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις και θα αλλάξει το κομμάτι της επικοινωνίας όσον αφορά την επαγγελματική σας ζωή. Πιο συγκεκριμένα, θα επηρεαστεί ο τρόπος που συνδιαλέγεστε και διαπραγματεύεστε. Αυτές οι τάσεις τονίζονται με έμφαση έως και τις 10/06. Σε αυτό το διάστημα αναμένεται ανταγωνιστική, ερειστική συμπεριφορά τόσο από εσάς τους ίδιους όσο και από συνεργάτες. 11/06 – 30/06 ενδέχεται να γνωρίσετε άτομο από φιλικό και συγγενικό σας περιβάλλον το οποίο θα δείξει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον.

Κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο οι Αριθμοί σας προειδοποιούν να μην παρασυρθείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις και επιθέσεις με τρόπο παρορμητικό. Αν το κάνετε ακόμα και δίκιο να έχετε θα υπάρξουν συνέπειες επιβαρυντικές για εσάς. Η Νέα Σελήνη (03/06) και η Πανσέληνος (17/06) θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

 

 

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5

Αυξάνεται η δραστηριότητά σας όχι μόνο στη κοινωνική σας ζωή αλλά και γενικότερα στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Η Νέα Σελήνη (03/06) βελτιώνει τα οικονομικά σας και οι Αριθμοί θα σας δώσουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε οικονομικούς και επαγγελματικούς στόχους όσο δύσκολοι και αν είναι. Ανοίγει ο δρόμος για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να διεκπεραιώσετε σημαντικές υποθέσεις επιτυχώς. Σημαντική βελτίωση και οικονομική ανάκαμψη σε συναλλαγές, διαπραγματεύσεις, στο να βρείτε εργασία να αναμένετε από 04/06 έως 28/06.

Ακόμα και η Πανσέληνος (17/06) είναι πολύ φιλική και σας ευνοεί. Σας κάνει πιο τολμηρούς με διάθεση να ρισκάρετε, να επενδύσετε χωρίς τη γνωστή σε όλους συντηρητική στάση που σας χαρακτηρίζει. Δυνατός μήνας για εσάς, παραγωγικός, ανταποδοτικός, υποστηρικτικός με σημαντικές ευκαιρίες. Από τους καλύτερους της χρονιάς, πρέπει να τον αξιοποιήσετε!

 

 

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6

Ανανέωση εδώ και τώρα με σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη (03/06) θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες. Οι Αριθμοί λένε πως είναι ο μήνας που θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή, είτε είστε σε πολύχρονη σχέση ή αν η σχέση σας μετράει λίγο καιρό σε διάρκεια. Η Πανσέληνος (17/06) θα τονίσει θέματα ερωτικής φύσεως. Οι Αριθμοί θα σας βάλουν στη διαδικασία να πάρετε υπό πίεση γρήγορες αποφάσεις για το αν θέλετε να συνεχίσετε μια πολύχρονη σχέση είτε αυτή είναι γάμος είτε είναι σχέση συμβίωσης ή ακόμα και να προχωρήσετε και να εξελίξετε μία σχέση που ξεκίνησε κάπως αυθόρμητα ή χαλαρά και σας πήρε κυριολεκτικά τα μυαλά.

Με δυο λόγια, είναι ο μήνας που θα αναδείξει την γοητεία σας, τον ερωτισμό σας αλλά και την ρομαντική πλευρά σας. Να προσέχετε τις δορυφορικές ημέρες της Πανσελήνου (3ημέρες πριν – ανήμερα – 3ημέρες μετά) όπως επίσης και 22/06 – 24/06: κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας, στην οδήγησή σας, τα λόγια σας, να μην υπογράψετε σημαντικά έγγραφα, να μην δώσετε τον λόγο σας, δανεικά αλλά και …σημασία σε φλερτ εκείνων των ημερών.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7

Τον Ιούνιο θα πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές, να είστε περισσότερο προσγειωμένοι παρά τόσο ρομαντικοί. Μία τάση των Αριθμών αρκετά απαιτητική από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα και αυτό γιατί πρέπει να προστατευθείτε όχι μόνο από τραυματισμούς και ατυχήματα ή παροδικά θέματα υγείας αλλά και από ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν ή και να σας βγάλουν εκτός των στόχων σας.

Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο η επικοινωνία σας βελτιώνεται αισθητά, γίνεστε ακόμα πιο δραστήριοι

και δυναμικοί με διάθεση για ρίσκα. Η Πανσέληνος (17/06) σας ρίχνει λίγο ψυχολογικά και ενεργειακά. Έχετε τάσεις φυγής και απομόνωσης με στόχο τη δική σας ενδοσκόπηση και απολογισμό. Είναι πολύ πιθανό να δεχθείτε αυστηρή ή ελεγκτική συμπεριφορά οικείου σας προσώπου που θέλει έντονα και πάση θυσία να σας επιβληθεί.

 

 

 

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8

Αρκετά δύσκολος μήνας ο Ιούνιος γιατί θα διδαχθείτε πολλά από τις συμπεριφορές των άλλων προς το πρόσωπό σας. Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί από κάθε άλλη φορά με φίλους, συνεργάτες, με λόγια που στόχους τους έχουν να σας ζημιώσουν κυρίως οικονομικά. Στις πρώτες 7 ημέρες του μήνα θα σας γίνει μία σημαντική επαγγελματική πρόταση. Έως τις 15/06 όμως ετοιμαστείτε να δεχθείτε και άλλες συμπεριφορές όπως παρασκήνιο, κουτσομπολιό, ανταγωνιστική διάθεση, προβληματική επικοινωνία με συνεργάτες, ασταθείς συμπεριφορές. Γενικά θα διαπιστώσετε πως θα λέγονται και θα γίνονται πράγματα για εσάς χωρίς …εσάς.

09/06 – 30/06 είναι το ιδανικό διάστημα για να περάσετε καλά σε εξόδους με φίλους, με αποδράσεις στη φύση, να ψυχαγωγηθείτε!!! Η Πανσέληνος (17/06) σας δημιουργεί μία νοσταλγική και ρομαντική διάθεση γιατί το παρελθόν σας επιστρέφει δυναμικά ζητώντας σας μία ακόμη ευκαιρία ή εσείς ανατρέχετε στο παρελθόν και σε παλαιότερες ευτυχισμένες αναμνήσεις.

 

 

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9

Έντονες οι ερωτικές τάσεις αλλά και οι δικές σας διαθέσεις. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί έως τις 11/06. Οι συγκεκριμένες ημέρες είναι και οι καλύτερες για ερωτικές επανασυνδέσεις, αποκατάσταση επαγγελματικών σχέσεων ή και διαφορών ακόμα. 11/06 – 30/06 το πιο απαιτητικό διάστημα για τις οικογενειακές σχέσεις είτε αυτές αφορούν (για όλους όσοι είστε γονείς) τα παιδιά σας, είτε με ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειας, είτε εντάσεις που προέκυψαν λόγω οικονομικών διαφορών. Ασαφές και δύσκολο κλίμα στην επικοινωνία το συγκεκριμένο διάστημα.

Η Πανσέληνος του Ιουνίου (17/06) σας καλεί να πάρετε αποφάσεις για εκκρεμότητες που έπρεπε να έχετε τακτοποιήσει εδώ και καιρό. Σας ρίχνει ενεργειακά και σε κάποιες περιπτώσεις και ψυχολογικά διότι αναλογιζόμενοι τους χειρισμούς σας ενδέχεται να έχετε και ενοχική συμπεριφορά. Είμαι σίγουρη πως θα επανορθώσετε τα επόμενα διαστήματα. Σας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και η σχολαστικότητα άλλωστε.

 

 

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10

Με τι όμορφη διάθεση ξεκινά ο μήνας για εσάς φίλοι μου! Σχεδιάζετε ήδη τις διακοπές σας με παιχνιδιάρικη, ταξιδιάρικη και ερωτική διάθεση πάνω απ’ όλα. Από τις 11/06 και μετά ενισχύεται και …άλλο η επιθυμία σας να μπει τάξη στην ερωτική σας ζωή, να ανανεώσετε την εικόνα σας, τη σχέση σας, να μπείτε σε σχέση, να κάνετε εκπλήξεις, γενικά να παίρνετε πρωτοβουλίες. 07/06 – 13/06 με έμφαση να δίνεται στις 10/06, είναι οι ημέρες που σας θέλω έτοιμους για όλα γιατί θα κληθείτε να είστε δραστήριοι και αποτελεσματικοί ακόμα και υπό πίεση.

Η Πανσέληνος (17/06) ενισχύει τις καλύτερες πλευρές του χαρακτήρα σας και σας απογειώνει επικοινωνιακά και ερωτικά.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11

Με μία υποστηρικτή και άκρως βοηθητική Νέα Σελήνη (03/06) ξεκινάει ο μήνας για εσάς. Είστε πολύ ρομαντικοί, δραστήριοι, δημιουργικοί, γεμάτοι όρεξη και ενέργεια για δράση. Μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερα γεγονότα. Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σας βρίσκει πολύ ευνοημένους και στον οικονομικό τομέα. Οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις που καθυστερούσαν εδώ και καιρό, πραγματοποιούνται! Χρήματα που δεν τα περιμένατε καν, σας επιστρέφονται. Η επικοινωνία σας διεξάγεται άριστα τόσο με συνεργάτες όσο και με την οικογένειά σας. Οι διαπραγματεύσεις σας, οι κινήσεις αγοραπωλησιών, οι συναλλαγές σας, η προώθηση των επαγγελματικών σας πλάνων, όλα αυτά πετυχαίνουν. Διανύετε την καλύτερη σας περίοδο.

Η Πανσέληνος (17/06) βέβαια σας κάνει ανεξήγητα σπάταλους, μια τάση που πρέπει να προσέξετε. Παράλληλα όμως σας ευνοεί και σας δίνει λύσεις σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσεως.

Ερωτικά; Ήσασταν και καλύτερα. Οι αδέσμευτοι να ελπίζουν σε γνωριμίες αξιώσεων από τον επόμενο μήνα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12

Πολλές ερωτικές επανασυνδέσεις δίνουν οι Αριθμοί. Παλιές αγάπες εκτοπίζουν χαλαρά τις νεότερες και αυτό το ερωτικό γαϊτανάκι αναδεικνύεται από 03/06 έως 28/06. Κάποιοι παντρεύουν  δουλειά με ευχαρίστηση, κάποιοι βρίσκουν τον έρωτα σε εργασιακό περιβάλλον. Το συγκεκριμένο διάστημα ο έρωτας έχει την τιμητική του. Όπως και να’ χει ευνοείστε. Η Πανσέληνος (17/06) θα φέρει πολύ σοβαρά διλήμματα για τους δεσμευμένους της κατηγορίας.

Σε γενικές γραμμές είναι μία πιεστική και απαιτητική Πανσέληνος για εσάς. Να προσέχετε τις δορυφορικές ημέρες του πλανητικού αυτού φαινομένου (3 ημέρες πριν – ανήμερα – 3 ημέρες μετά) τα νεύρα σας, τα λόγια σας και την οδήγησή σας. Να μην είστε αφηρημένοι, τάσεις για ατυχήματα ακόμη και κατ’ οίκον δίνουν οι Αριθμοί.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1

Δύσκολος μήνας για εσάς ο Ιούνιος με αρκετές αντιφατικές τάσεις. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε όλα τα θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή και τα κρατούσατε πεισματικά μέσα όλο το προηγούμενο καιρό. Αυτή η ένταση και η στεναχώρια που έχετε για το πώς θα πάνε τα πράγματα στη σχέση σας, δυστυχώς επηρεάζει και την απόδοση σας στην εργασία. Καθημερινά το ενδιαφέρον σας και η απόδοσή σας μειώνεται όλο και περισσότερο γιατί η προσοχή είναι όλη στραμμένη στην ερωτική σας ζωή. 06/06 – 30/06 είναι το διάστημα όπου η επικοινωνία σας αναμένεται να είναι προβληματική και ο κίνδυνος για χωρισμό παραμονεύει.

Ακόμα και η Πανσέληνος (17/06) σας προτρέπει να μιλήσετε ανοιχτά για όλα όσα σας απασχολούν, να τα επιλύσετε μέσω διαλόγου και να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί ανακαλύπτοντας ξανά ο ένας τον άλλον. Φιλική και ευνοϊκή για τα ερωτικά σας ζητήματα λοιπόν. Αξιοποιήστε τις τάσεις και οργανωθείτε για να μπορέσετε ξανά να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των επαγγελματικών σας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02

Πολλά και ανοιχτά τα μέτωπα στη ζωή σας αυτό το μήνα. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τις τάσεις των Αριθμών και να βάλετε σε τάξη τις προτεραιότητές σας. Δεν γίνεται να τα κάνετε ταυτόχρονα όλα και να είστε αποτελεσματικοί σε όλα. Είναι λογικό λοιπόν να χάνετε μέρος της ενέργειάς σας άσκοπα όπως επίσης και το ενδιαφέρον σας για την εργασία σας. Αυτό είναι παράδοξο να συμβαίνει καθώς οι Αριθμοί σας θέλουν να είστε το επίκεντρο θαυμασμού, προσοχής και σεβασμού όλων όσοι εργάζονται ή συνεργάζονται μαζί σας. Αναρωτηθείτε λοιπόν αν φταίνε οι χειρισμοί σας. Για παράδειγμα, κρατήστε το στόμα σας κλειστό και μην είστε τόσο αποκαλυπτικοί για τα οικονομικά και επαγγελματικά σας σχέδια/πλάνα. Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν πολλά άνθρωποι που δεν εμπιστεύεστε αλλά προβαίνετε σε τέτοιες τακτικές μόνο και μόνο για να αποφεύγετε αντιζηλίες και ανταγωνιστικές διαθέσεις και προθέσεις.

Η επικοινωνία σας βελτιώνεται σταδιακά από τις 09/06 και σταθεροποιείται από τις 14/06 και μετά,  με μία πανσέληνο (17/06) άκρως ευνοϊκή πολύ υποστηρικτική στο να περνάτε τα μηνύματα που επιθυμείτε, όπου θέλετε, σε όποιους θέλετε και όπως το θέλετε. Να είστε περισσότερο προσεκτικοί στην οικονομική διαχείριση. Δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να προβείτε σε επενδυτικά ρίσκα και σε νέα επιχειρηματικά «ανοίγματα».  Δώστε προσοχή στην υγεία σας, περισσότερο ευάλωτους και φιλάσθενους σας θέλουν αυτό τον μήνα οι Αριθμοί.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03

Ο Ιούνιος θα σας μεταμορφώσει σε πιο τρυφερούς, στοργικούς και ρομαντικούς χαρακτήρες. Θα είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα με περισσότερη όρεξη για δράση σε πολλούς μάλιστα τομείς της ζωής σας. Πολλοί από εσάς θα κάνετε πιο σταθερά και σοβαρά βήματα στο κεφάλαιο οικογένεια, θα επενδύσετε περισσότερο σε αυτήν δίνοντας μεγάλη προσοχή στην κριτική και τις συμβουλές αγαπημένων σας προσώπων. Δεν είναι κατάλληλη η περίοδος 11/06 – 21/06 για να κάνετε επαγγελματικά «ανοίγματα» είτε έχουν επενδυτικό ρίσκο είτε όχι. Είναι διάστημα κατά το οποίο η κρίση σας δεν θα είναι σωστή λόγω διαφορετικών απόψεων τόσο με σημαντικούς σας συνεργάτες όσο και ανωτέρους/συνεταίρους σε κάποιες των περιπτώσεων.

Θα είστε σε μία γενικότερη σύγχυση μυαλού για το τι πρέπει να κάνετε με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Οι δορυφορικές ημέρες γύρω από την Πανσέληνο (3ημέρες πριν – ανήμερα – 3ημέρες μετά) κρύβουν απογοητεύσεις και τάσεις εξαπάτησης – συναισθηματικής/οικονομικής. Οι συγκεκριμένες ημέρες αναδεικνύουν την ψυχολογική σας αστάθεια με τους όποιους φόβους και ανασφάλειές σας. Βγάλτε τη λέξη ρίσκο από το λεξιλόγιο σας, πόσο μάλλον από το μυαλό σας.