Αναλύσεις Ιουνίου Βάσει Προσωπικού Έτους από τη Μαρία Ζώη

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 1

Είναι ένας μήνας ιδανικός για την πνευματική σας αναζήτηση και εξέλιξη. Θα εμβαθύνετε στα ζητήματα που σας έχουν ήδη απασχολήσει πολύ και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα ρυθμίσουν τις πιο δύσκολες έως τώρα υποχρεώσεις σας αλλά και καταστάσεις που σας προβλημάτισαν. Οι αριθμοί συνιστούν να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες για να αποφύγετε τυχόν λάθη. Θα υπάρξουν και καινούργιες προτάσεις επαγγελματικές αλλά και ευκαιρίες σημαντικές. Ιδανική απόδραση οι ολιγοήμερες διακοπές, γιατί είναι κατάλληλος μήνας για να ταξιδέψετε ακόμα και για να μετακομίσετε.

Έντονος μήνας για την ερωτική σας ζωή. Οι σχέσεις σας θα περάσουν από το μικροσκόπιο, θα υποστούν επαναπροσδιορισμό και τελικά θα παραμείνουν στη ζωή σας αυτές που πραγματικά αξίζουν!!! Οι αδέσμευτοι να αξιοποιήσουν το διάστημα 14/06 – 24/06 γιατί θα υπάρξουν γνωριμίες και φλερτ που θα τους «ξεσηκώσουν».

Στον οικονομικό τομέα να είστε συνετοί και πιο προσεκτικοί 01/06 -15-06. Το υπόλοιπο διάστημα εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας στα οικονομικά.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2

Ο Ιούνιος τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Σας βάζει στη διαδικασία να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες. Προχωράτε με άλλον αέρα και βλέπετε μπροστά πλέον πιο σίγουροι για εσάς αλλά και την δουλειά που κάνετε, χρησιμοποιείτε το ταπεραμέντο σας και το αποτέλεσμα σας ικανοποιεί. Γίνεστε πιο τολμηροί. Με τις νέες προοπτικές που υπόσχονται οι Αριθμοί ανοίγουν παράλληλα και νέα οικονομικά πλάνα στόχων, πωλήσεων, σημαντικών διαπραγματεύσεων. Αρκετές νέες επαφές και απρόσμενες σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις θα γίνουν επαγγελματικές συμφωνίες που θα λειτουργήσουν προς το δικό σας συμφέρον. Αν έχετε λοιπόν κάποιες πρωτότυπες ιδέες, τολμήστε και μην διστάσετε να τις προωθήσετε, ακόμα κι αν διαπιστώσετε πως έχετε ένα βαθμό δυσκολίας στο να συνεννοηθείτε με σημαντικούς συνεργάτες, ανωτέρους σας ή και συνεταίρους ακόμα. Προσπαθήστε να είστε ακόμα πιο ήρεμοι και αναλυτικοί σε συζητήσεις μαζί τους.

Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσουν εντάσεις που ίσως τους οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να πάρετε οριστικές αποφάσεις για αυτό τον τομέα. Λίγο παρακάτω ο χρόνος θα δώσει τις λύσεις. Για τους αδέσμευτους ο Ιούνιος είναι ένας ερωτικός μήνας που μπορεί να φέρει έναν σημαντικό έρωτα από τις 20/06 και μετά.

Για επιχειρηματικές και ελεύθερους επαγγελματίες η οικονομική εύνοια αναμένεται 07/06 – 14/06 & 21/06 – 30/06, διαστήματα επίσης ανταποδοτικά σε κινήσεις αγοραπωλησιών.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 3

Ανανέωση και αλλαγές εδώ και τώρα! Στην επαγγελματική σας ζωή κυρίως. Βάζετε μπροστά νέα πλάνα, νέες ιδέες και εφαρμόζετε νέες τακτικές στο τρόπο που εργάζεστε. Χαράζετε έναν πιο παραγωγικό και ευνοϊκό κύκλο στην εργασία σας. Πολλοί επαγγελματικοί δεσμοί και συνεργασίες εξελίσσονται σε δυνατές φιλίες. 20/06 – 30/06 παρουσιάζονται νέες επαγγελματικές προτάσεις , γι’ αυτό εκτιμώ πως πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνονται.

Η αλήθεια είναι πως το ενδιαφέρον σας μονοπωλεί μονοσήμαντα η εργασία σας με αποτέλεσμα να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στην ερωτική ζωή. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες γιατί κρίμα είναι να χάσετε τις ευκαιρίες στον έρωτα! Οι ερωτικά διαθέσιμοι φίλοι από 21/06 και μετά θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν ερωτική σχέση που θα τους κάνει άλλους ανθρώπους, ανατρέποντας πολλές από τις απαισιόδοξες θεωρίες τους. Ενώ οι δεσμευμένοι, μπορούν να θέσουν σε λειτουργία τη φαντασία τους και να αλλάξουν κάποιες από τις καθημερινές τους συνήθειες, βελτιώνοντας τη σχέση τους περισσότερο.

01/06 – 07/06 & 23/06 – 30/06 ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια έκτακτα έξοδα, οπότε να είστε έτοιμοι για περισσότερη στα οικονομικά σας.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 4

Είναι ο μήνας που μπορεί να σας βάλει στην «κορυφή»! Αναμένονται ευνοϊκές αλλαγές στον εργασιακό σας τομέα. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως θα βρείτε αρκετούς συμμάχους στην προσπάθειά σας. Αλλάζουν τα πράγματα και πολλές από τις παλιότερες καταστάσεις που σας ενοχλούσαν ή ήταν δυσάρεστες αποδυναμώνονται και τα πράγματα εξελίσσονται προς το δικό σας όφελος. Όσοι ψάχνετε εργασία να περιμένετε να βρείτε καινούργιες δουλειές. Πάρτε λοιπόν πρωτοβουλίες και προτιμήστε την ευθεία και ειλικρινή επικοινωνία. Αναζωπυρώνεται η όρεξη να τα δώσετε όλα στη δουλειά σας και αξιοποιήστε τις καλύτερες περιόδους του μήνα: 07/06 – 14/06 & 21/06 -30/06, όπου και πολλές ευκαιρίες θα έχετε, προκύπτουν νέες προτάσεις, η επικοινωνία σας θα είναι άριστη. Η επιρροή και η δύναμη της πειθούς σας ως προς τους άλλους θα είναι μεγάλη. Να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες του Ιουνίου γιατί είναι σημαντικές.

Για τους δεσμευμένους είναι ένας δυνατός μήνας καθώς θα έρθουν πιο κοντά. Ανανεώνουν τη σχέση τους και νιώθουν πιο σίγουροι για τον δεσμό τους. Κάποιοι από τους αδέσμευτους φίλους, θα κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες στα πλαίσια επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων. Προχωράτε ακάθεκτοι σε νέα συναισθηματική εκκίνηση.

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και πολλά από τα θέματα σας γενικότερα θα βρουν την ιδανική τους λύση.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 5

Ο Ιούνιος είναι ένας δυναμικός μήνας όπου τα πράγματα εξελίσσονται πολύ γρήγορα, ιδιαίτερα στον εργασιακό σας τομέα, κυρίως 01/06 – 21/06. Οι τάσεις των Αριθμών δείχνουν ότι ζυμώνονται αλλαγές. Θα πρέπει όμως να έχετε υπομονή γιατί εκεί που πιστεύατε ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο θα παρουσιάζονται μικροεμπόδια και ματαιώσεις που θα δοκιμάσουν τα νεύρα σας. Κάντε υπομονή, να είστε ανεκτικοί, πειθαρχημένοι, να ελέγχετε τα νεύρα σας και τον αυθορμητισμό σας γιατί το επαγγελματικό σας περιβάλλον και οι σχέσεις σας σε αυτό θα βρίσκεται σε ένταση. Από τις 21/06 και μετά ευτυχώς θα σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες και η πίεση σταδιακά θα μειώνεται. Αν το κρίνετε απαραίτητο ζητήστε την γνώμη μεγαλύτερων ατόμων ή εμπειρότερων από εσάς.

Στην ερωτική ζωή των δεσμευμένων ο Ιούνιος θα φέρει εντάσεις γιατί ηρεμία και διάλογος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του μήνα δεν θα  υπάρχουν. Οι αδέσμευτοι επίσης να προσέχουν τα φλερτ καθώς δεν είναι ένας μήνας που μπορεί να εγγυηθεί σταθερότητα και οι γνωριμίες του ή τα φλερτ που θα προκύψουν θα είναι σωστή τρικυμία.

Τα οικονομικά σας; Μία από τα ίδια. Προσοχή 01/06 – 21/06. Διαφορετικά η κατάσταση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 6

Ένας μήνας εξαιρετικών προοπτικών για την εξέλιξη της εργασίας σας, της καριέρας σας κυρίως στη διάρκεια του δευτέρου δεκαπενθημέρου. Θα έχετε τις ευκαιρίες, την δυνατότητα αλλά και την ικανότητα να προβάλλετε την προσωπικότητά σας με τον καλύτερο τρόπο. Είστε σε θέση να εκτιμήσετε τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται χρησιμοποιώντας μάλιστα νέες τακτικές και άλλη στρατηγική προκειμένου να αποφύγετε τα όποια εμπόδια.

Όσοι είστε ελεύθεροι κάνετε ευκαιριακές γνωριμίες που ίσως δεν έχουν την κατάληξη που επιθυμείτε. Η πεσμένη ερωτική διάθεση των δεσμευμένων φέρνει σημαντικές δυσκολίες στη μόνιμη σχέση.

14/06 – 21/06 δοκιμάστε την τύχη σας έστω και συντηρητικά καθώς οικονομικές ευκαιρίες σας υπόσχονται οι Αριθμοί. Ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες συγκρατείστε την επιθυμία σας για νέες επενδύσεις στην διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου του Ιουνίου.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 7

Ίσως χρειαστεί να υπολογίσετε περισσότερο την γνώμη σημαντικών συνεργατών σας διότι κάποιες φορές οι τρίτοι παρατηρούν καλύτερα και …κλινικά μία κατάσταση. Μπορεί λοιπόν κάποιες συμβουλές τους να είναι χρήσιμες προς το συμφέρον σας, αν τις εφαρμόσετε. Μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου, μπορεί τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως τα περιμένατε στην εργασία σας. Να είστε περισσότερο καχύποπτοι  και επιφυλακτικοί στο πως θα χειριστείτε τα επιχειρήματά σας στη διάρκεια συναντήσεων, συζητήσεων ή συμφωνιών. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο ηρεμείτε γιατί σας παρουσιάζονται νέες επαγγελματικές ευκαιρίες με σημαντικές προοπτικές μάλιστα.

Οι αδέσμευτοι θα …δεσμευτούν με κεραυνοβόλους έρωτες που εμφανίζονται στην ζωή τους από 15/06 και μετά. Συγκλονιστικές ερωτικές γνωριμίες θα κάνουν καρδιές να χτυπήσουν σαν 16χρονες. Δυστυχώς οι δεσμευμένοι ενδέχεται να νιώσουν παγιδευμένοι στη σχέση τους. Μεταξύ μας δεν σας την επέβαλε και κάποιος. Οι σχέσεις είναι γενικώς … εθελοντικές, δεν επιβάλλονται με το ζόρι. Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις τον Ιούνιο.

Αποφύγετε τα οικονομικά/επενδυτικά ρίσκα στον οικονομικό τομέα διότι τάσεις εξαπάτησης σας δίνουν οι Αριθμοί. Κάποιες προτάσεις ενδεχομένως να χρειαστεί να επανεξεταστούν για να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 8

Επιτέλους αρχίζουν και αποδίδουν οι ενέργειες που ξεκινήσατε τους προηγούμενους μήνες στον επαγγελματικό σας τομέα. Ωστόσο εσείς παραπονείστε πως τίποτα δεν είναι ακόμα σταθερό. Έχω άλλη άποψη όμως. Μερικά πράγματα από αυτά που τώρα πραγματοποιούνται έχουν τη βάση τους σε προηγούμενα διαστήματα. Ο Ιούνιος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για μετακινήσεις και επαγγελματικά ταξίδια.

Είστε ξεσηκωμένοι στην ερωτική σας ζωή. Να προσέχετε όμως αν δεν είστε εντελώς αδέσμευτοι. Επανέρχονται άνθρωποι από το παρελθόν σας. Κάποιες σταθερές σχέσεις όμως θα περάσουν κρίση.

Πολλές και καλές οι οικονομικές προοπτικές. Αναπάντεχη υποστήριξη και βοήθεια θα σας δώσει μεγάλη χαρά στον οικονομικό τομέα.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 9

Δρομολογείτε πολλά σχέδια και πλάνα τα οποία θα σας απασχολήσουν και αναφέρομαι στα επαγγελματικά σας. Να είστε συνετοί 07/06 – 23/06, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε αντίθετες απόψεις σε σχέση με τις δικές σας με σημαντικούς σας συνεργάτες ή συνεταίρους, κάτι που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία και τη συνεργασία σας. Αν επιθυμείτε να διαμορφώσετε διαφορετικά, να ανανεώσετε δηλαδή τον επαγγελματικό σας χώρο είναι ο ενδεδειγμένος μήνας για να το κάνετε.

Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω των διαρκών εναλλασσόμενων συμπεριφορών και διαθέσεων σας. Αναμένεται κάποιοι να αποφασίσουν ένα γάμο και άλλοι έναν χωρισμό. Εκτιμώ πως δεν πρέπει να πάρετε τόσο σημαντικές αποφάσεις τον Ιούνιο.

Επιχειρηματίες/ ελεύθεροι επαγγελματίες να είστε περισσότερο συνετοί στην οικονομική σας διαχείριση και να μην κάνετε ριψοκίνδυνες επενδυτικές κινήσεις.