Αναλύσεις Μαΐου Βάσει Γενέθλιας Ημερομηνίας από τη Μαρία Ζώη

ΜΑΪΟΣ 2019

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3-20/4

Τον Μάιο θα δώσετε έμφαση σε θέματα οικονομικο-επαγγελματικής φύσεως. Θα έχετε πολλές σημαντικές αλλά και ουσιαστικές ευκαιρίες από τους Αριθμούς. 01/05 – 16/05 είναι το διάστημα που θα σας ευνοήσει πολύ και θα έχετε τη σωστή κρίση για να πάρετε τις αντίστοιχα σωστές αποφάσεις στους διακανονισμούς σας, στις οικονομικές σας συναλλαγές, στις κινήσεις αγοραπωλησιών, στις συζητήσεις κληρονομικών/περιουσιακών ζητημάτων.

Οι νέες επαγγελματικές προτάσεις, συνεργασίες/συμφωνίες είναι γεγονός. Παρόλα αυτά προσέξτε 22/05 – 31/05 τις σχέσεις σας με συνεργάτες και ανωτέρους σας. Ένα ενεργειακά δύσκολο και απαιτητικό διάστημα γιατί ζήλια και ανταγωνισμός ευδοκιμούν.

 

 

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5

Με ανεβασμένη διάθεση και ψυχολογία, βελτιωμένη επικοινωνία σας βρίσκει ο Μάιος. Η…αναδρομική εύνοια και οι ευκαιρίες των Αριθμών θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας «ανοίξουν» την όρεξη για δράση και περιπέτειες. Είναι ο μήνας που θα έχετε αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα, θα είστε σε εγρήγορση και θα κινείστε σε ακόμα πιο έντονους και απαιτητικούς ρυθμούς.

Η φυσική σας κατάσταση θα είναι και αυτή βελτιωμένη. Προσοχή μόνο στην αισθηματική σας ζωή 06/05 – 22/05 όπου η επικοινωνία μεταξύ των ζευγαριών θα είναι τύπου: «ωραίο πουλί ο βάτραχος και πώς πετάει»!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6

Εναλλάσσονται τα γεγονότα, μαζί με αυτά όμως η διάθεσή σας, οι χειρισμοί σας, η συμπεριφορά σας και οι αντιδράσεις σας. Πολλά και ανοιχτά τα μέτωπα στη καθημερινότητά σας. 03/05- 08/05 να προσέχετε μην πείτε πικρά λόγια εκεί που δεν πρέπει γιατί θα υποστείτε τις συνέπειες και το συγκεκριμένο διάστημα να προσέχετε και την υγεία σας.

Ακόμα κι αν έχετε εύνοια στην επικοινωνία σας, να προσέχετε μην την υπερεκτιμήσετε, ιδιαίτερα το τελευταίο 10ήμερο του μήνα. Αυτό γιατί οι Αριθμοί σας θέλουν να παίρνετε λανθασμένες αποφάσεις. Σε γενικές γραμμές θα τα καταφέρετε καλύτερα το διάστημα 17/05 – 31/05. Εξαιρείται όμως το κεφάλαιο έρωτας διότι οι εκρήξεις αναίτιας ζήλειας, παραπόνων, μυστικοπαθούς και παρορμητικής συμπεριφοράς θα είναι αυτές τις 14 τελευταίες ημέρες σε καθημερινή βάση η ρουτίνα σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7

Θα χρειαστεί να δώσετε όλη σας τη δυναμική και την ενέργεια σε αυξημένες υποχρεώσεις, κοινωνικές και επαγγελματικές. Η ψυχολογία σας όμως είναι το «κλειδί» σε όλα! Στα πάντα! Κίνδυνος να σωματοποιηθεί το στρες και η στεναχώρια σας το διάστημα 03/05 – 10/05. Σταδιακά το όλο σκηνικό και επικοινωνιακό κλίμα αλλάζει από τις 15 Μαΐου και μετά. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται, γιατί φλερτάρετε έντονα και κάπου εκεί ανάμεσα στις τόσες κοινωνικές προσκλήσεις κρύβεται συγκλονιστικός μοιραίος έρωτας!

Το μόνο τρωτό σας σημείο είναι η ανυπόμονη στάση σας και η ζήλεια και ο ανταγωνισμός που αναδεικνύεται πιο έντονα από ποτέ στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ως παιδιά της Σελήνης φροντίστε να βγείτε τις δορυφορικές ημέρες της Πανσελήνου (18/05). Εκεί κρύβονται και οι πιο σημαντικές ευκαιρίες από τους Αριθμούς.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8

Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στα οικονομικά σας ζητήματα. Πάρτε αποστάσεις από τυχερά παιχνίδια καθώς η σχέση σας με αυτά θα είναι επιζήμια για τη τσέπη σας. Ενδεχομένως να επαναπροσδιορίσετε επαγγελματικές σχέσεις οι οποίες θα αποδειχθεί ότι ήταν μάλλον υπερεκτιμημένες. Η αιφνίδια επαγγελματική διάλυση σχέσεων θα είναι γεγονός! Ξεκόβετε οριστικά από το παρελθόν και λέτε όχι στους τοξικούς ανθρώπους, που σας …« στραγγίζουν» ενεργειακά.

01/05 – 15/05 κάποιες μόνιμες ερωτικές σχέσεις θα γίνουν …αδιέξοδες και θα προβληματιστείτε πολύ. Ενώ το διάστημα 06/05 – 21/05 είναι πολύ ευχάριστο για την ερωτική ζωή των αδέσμευτων της κατηγορίας. Οι αντιφατικές τάσεις των Αριθμών φέρνουν συγκρούσεις με την οικογένεια. Λειτουργείτε υπό πίεση καθώς προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Προκύπτουν διλήμματα που θα τα αντιμετωπίσετε έντονα τους επόμενους 2 μήνες.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9

06/05 – 23/05 απογειώνεται η επικοινωνιακή σας ικανότητα. Γενικά το συγκεκριμένο διάστημα θα βρίσκεστε σε άριστη κατάσταση γιατί θα έχετε όλη την στήριξη και την εύνοια των Αριθμών να τακτοποιήσετε τις πιο σημαντικές σας εκκρεμότητες. Είναι το πιο τυχερό, παραγωγικό και ανταποδοτικό για εσάς διάστημα. Επικοινωνείτε καλύτερα και πιο ουσιαστικά. Προωθείτε τον εαυτό σας και τα σχέδια σας αποτελεσματικά. Επανασυνδέεστε ερωτικά.

Ο Μάιος σας βρίσκει μέχρι το τέλος του με αυξημένη αυτοπεποίθηση και γοητεία. Καλύτερος μήνας για εσάς. Αξιοποιήστε τον στο έπακρο, διότι μπορείτε να κάνετε πολύ πετυχημένες συνεργασίες, κινήσεις αγοραπωλησιών, να μετακομίσετε να ταξιδέψετε, να δώσετε τα χέρια σε νέες συμφωνίες και συνεταιρισμούς.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10

Οι πρώτες 2 εβδομάδες κινούνται σε πολύ γρήγορους και έντονους ρυθμούς. Τις πρώτες 2 ημέρες του Μαΐου ενδέχεται να έχετε τάσεις φυγής και απομόνωσης αλλά και έντονες δυσφορίες λόγω του ερωτικού σας παρελθόντος που επιστρέφει και σας ταράζει τα ήρεμα νερά. Είστε όμως αποφασισμένοι να τα αλλάξετε όλα και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Τα ερωτικά σας σταδιακά βελτιώνονται και περνάτε υπέροχα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι δε αδέσμευτοι εκπέμπετε άκρατο ερωτισμό.

Το πιο καλό, τυχερό διάστημα σε όλους τους τομείς είναι 21/05 – 31/05. Μοιραίες ερωτικές συναντήσεις, νέες σχέσεις θα προκύψουν. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να προσέξουν ανήμερα της Πανσελήνου (18/05) τον τρόπο που οδηγούν. Κάποιοι άλλοι να μην δώσουν δανεικά! Θα είναι αγύριστα!!!…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11

01/05 – 15/05 είναι το πιο ανατρεπτικό όσον αφορά τις εξελίξεις και αντιφατικό διάστημα για την επικοινωνία σας. Οι σχέσεις σας με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας θα περάσουν από διάφορα στάδια. Δύσκολα στάδια όμως. Οι τάσεις των Αριθμών εντείνονται και οι ημέρες …παρατείνονται έως τις 21/05 και αυτό συμβαίνει στις ερωτικές σας σχέσεις οι οποίες πλήττονται ανεπανόρθωτα.

18/05 – 31/05 μόνο όσοι εργάστηκαν σκληρά τους προηγούμενους 2 μήνες μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερες οπτικές και προοπτικές και είναι αυτοί που θα δουν τις προσπάθειές τους να ανταμείβονται, την δύναμη της πειθούς τους να αυξάνεται, κάτι που θα αναγνωριστεί από το περιβάλλον τους. Σεβασμός και κοινωνική αναγνώριση τα καλύτερα αφροδισιακά προς το τέλος του μήνα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12

Ζητήματα οικονομικής φύσεως θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το μήνα. Κάτι που ακόμα και η Πανσέληνος (18/05) θα τονίσει με έμφαση, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο συνετοί στην οικονομική σας διαχείριση. Να προσέξετε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση γενικότερα. Εντάξτε την άσκηση και την σωστή διατροφή στη ζωή σας.

01/05 – 16/05 θα έχετε εύνοια στην ερωτική επικοινωνία. Οι όποιες ψυχολογικές αστάθειες και μεταπτώσεις σας θα είναι παροδικές. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι θα αντιμετωπίσουν την εύθικτη και άκρως προκλητική συμπεριφορά των συντρόφων τους. Θα ακουστούν πολλά παράπονα και αναδρομικές εξομολογήσεις που θα αιφνιδιάσουν δυσάρεστα τους ενδιαφερόμενους. Ένας επικίνδυνος μήνας για χωρισμούς.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1

Καλύτερα τα πράγματα για εσάς το διάστημα 06/05 – 23/05. Μετά το σκηνικό αλλάζει στην επικοινωνία, ηθελημένα; Άθελα σας; Βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής. Εμπλέκεστε σε ίντριγκες και κουτσομπολιά, σε ανώφελες συζητήσεις και συναντήσεις. Όσοι είστε σε αυτή τη κατηγορία και ανήκετε σε έναν εκ των διπλών Αριθμών Χαρακτήρα Πεπρωμένου (11, 22 & 33) θα κάνετε τη διαφορά και θα δείτε πως η ερωτική σας ζωή θα αλλάξει όπως κάποια άλλα πράγματα που ήταν υψηλοί στόχοι για εσάς, θα πραγματοποιηθούν. Αυτή θα είναι η προσωπική δική σας ενεργειακή καταξίωση και ευχάριστη έκπληξη σε σχέση με τους άλλους εκπροσώπους.

Είναι πάντως ένας μήνας που στην διάρκειά του θα προβληματιστείτε, θα αμφισβητήσετε, θα κουραστείτε και θα διαπληκτιστείτε με οικεία σας πρόσωπα.

 

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02

Το πρώτο μέρος του μήνα σας βρίσκει με καλύτερη διάθεση, περισσότερο δημιουργικούς και με όρεξη για αλλαγές. Τόσο στην εικόνα σας όσο και στο σπίτι σας. Σε αυτό θα βρείτε ανακούφιση, ηρεμία μιας και αρχικά θα ασχοληθείτε με το χώρο σας αλλάζοντας τον και στη συνέχεια θα προχωρήσετε σε αλλαγές που αφορούν σε οικογενειακές σχέσεις. Αυξημένη και ποικίλα η επικοινωνιακή σας δεινότητα.

Αντιφατικές και οι τάσεις που αφορούν στην Πανσέληνο (18/05). Για κάποιους θα είναι βοηθητική στην επικοινωνία και θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα στην επαγγελματική τους ζωή ενώ στους εκπροσώπους της γενέθλιας αυτής κατηγορίας με διπλό Αριθμό Χαρακτήρα Πεπρωμένου θα φέρει σοβαρά διλήμματα. Πολλά από τα σχέδιά τους θα ανατραπούν, θα ματαιωθούν ή θα μπουν στον «πάγο»!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03

Οικογενειακά θέματα στο προσκήνιο παραμένουν και επιμένουν από προηγούμενα διαστήματα. Αυτό δεν θα έπρεπε να σας πτοεί μετά τις 10/05 όπου οι Αριθμοί σας προτρέπουν να αλλάξετε διάθεση, περιβάλλον, να ασχοληθείτε με πράγματα τελείως διαφορετικά, να απομονωθείτε προκειμένου να κάνετε τη δική σας ενδοσκόπηση, να αφεθείτε στην αγάπη και την υποστηρικτική διάθεση αγαπημένων σας προσώπων. Θα ανακαλύψετε νέες πτυχές και δυνατότητες σε φιλίες νεοσύστατες ή πολύχρονες.

Είναι ο Μάιος ο μήνας που θα φέρει τις πιο ενδιαφέρουσες αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ακόμα κι από το ερωτικό στοιχείο θα υπάρξει «ροκ» διάθεση! Φιλίες θα γίνουν ερωτικές σχέσεις και ερωτικές σχέσεις δυνατές φιλίες.

Απρόσμενα έξοδα ενδέχεται να προκύψουν στο διάστημα 04/05 -12/05.Το υπόλοιπο διάστημα του μήνα ο οικονομικός τομέας παραμένει σταθερός χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις.