Αναλύσεις Μαΐου Βάσει Προσωπικού Έτους από τη Μαρία Ζώη

ΜΑΪΟΣ 2019

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 1

Ένας μήνας που υπόσχεται πολλά, όπως το να έχετε τον απόλυτο έλεγχο από 14/05 έως και 23/05. Καθοριστικός στο να αποφασίσετε το πώς θέλετε να εξελιχθούν θέματα της ερωτικής σας ζωής. Για παράδειγμα: Να κάνετε το επόμενο επίσημο βήμα στη σχέση; Να προχωρήσετε σε διαζύγιο εφόσον η σχέση είναι αδιέξοδη; 01/05 – 20/05 το πιο δύσκολο και απαιτητικό κομμάτι του μήνα για την αισθηματική σας ζωή. Τα κακώς ερωτικά κείμενα διορθώνονται από 21/05 και μετά, διάστημα στο οποίο οι ελεύθεροι τα δίνουν όλα στον έρωτα ενώ οι δεσμευμένοι έρχονται ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό τους. Τις συγκεκριμένες ημέρες αναμένονται αρκετές ερωτικές επανασυνδέσεις.

Αν ψάχνετε εργασία, αν έχετε κρίσιμα ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, αν θέλετε να προβείτε σε κινήσεις αγοραπωλησιών ή ακόμα και να σας επιστραφούν τα δανεικά χρήματα από προηγούμενα διαστήματα, τα καλύτερα διαστήματα για να τα καταφέρετε

είναι: 01/05 – 10/05 & 23/05 – 31/05.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2

Ο Μάιος θα σας δώσει όλη τη δυναμική που χρειάζεστε για να αναπτύξετε πρωτοβουλίες, έχοντας την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, προκειμένου να επιβάλλετε και να προβάλατε καλύτερα την προσωπικότητά σας στους άλλους με ένα πιο έξυπνο τρόπο. Πρέπει όμως να είστε πιο ψύχραιμοι, δεκτικοί και «ανοιχτοί» στις τάσεις των Αριθμών και τις εξελίξεις που έρχονται. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι κυρίως πρέπει να δείξετε τη μεγαλύτερη κατανόηση και να μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι της κατηγορίας από την άλλη κάνουν γνωριμίες που τους ενθουσιάζουν πολύ αλλά δεν πρέπει να τα δώσουν όλα εξ’ αρχής.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα, καλό είναι να είστε περισσότερο μαχητικοί, δραστήριοι, διεκδικητικοί και αυτό γιατί αν εργαστείτε πιο σκληρά θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Έχετε εύνοια στον οικονομικό τομέα. Όλα όσα διεκδικείτε και σας οφείλουν, θα τα πάρετε. Να προσέξετε μόνο το τελευταίο 7ήμερο να μην προβείτε σε καινούργια οικονομικά «ανοίγματα» και ρίσκα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 3

Γίνεστε πιο δραστήριοι και παραγωγικοί από κάθε άλλη φορά. Θα ευνοηθεί ο τομέας της εργασίας σας. Εφόσον εργαστείτε περισσότερο, θα καταφέρετε να είστε το επίκεντρο της προσοχής, να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να ωφεληθεί η καριέρα σας. Κινηθείτε άφοβα στα εργασιακά σας περιβάλλοντα γιατί πολύ απλά, ότι κι αν σας προκύψει, ότι κι αν σας προτείνουν ή σας αναθέσουν θα το ολοκληρώσετε επιτυχώς.

Στον ερωτικό τομέα οι αριθμοί θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε τα κατάλληλα άτομα με τα οποία μπορείτε να συνάψετε πολύ πετυχημένους και μακροχρόνιους δεσμούς. Αξιοποιήστε στο έπακρο το διάστημα 01/05 – 18/05 γιατί από 19/05 έως το τέλος του μήνα, πολλά τα μαύρα σύννεφα για τους έχοντες μακροχρόνια σχέση.

Σε όλη τη διάρκεια του μήνα πάντως θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να βρείτε πολύ καλή εργασία, να δεχθείτε πολύ αξιόλογες επαγγελματικές προτάσεις με εξαιρετικές προοπτικές.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 4

Είναι μία περίοδος που θα δοκιμάσει τις σχέσεις σας με τους άλλους διότι απλά οικεία σας πρόσωπα θα έχουν την απαίτηση να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή, τρυφερότητα και ευαισθησία στις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες. Καλώς ή κακώς δεν σκέφτονται όπως σκέφτεστε, γι’ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε τις διενέξεις μαζί τους. Και αυτό γιατί όλα δείχνουν πως οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο θα έχουν την τάση να διαρκέσουν πολύ. Αν λοιπόν δεν πέσει φως σε υποθέσεις που σας «καίνε» και δεν τα λύσετε μέσω διαλόγου, θα δημιουργηθεί χάσμα αγεφύρωτο και θα επέλθει οριστική και ουσιαστική ρήξη σε αυτές τις σχέσεις.

Ωστόσο και ο ερωτικός τομέας περνάει ένταση, γι’ αυτό οι προτεραιότητές σας αλλάζουν και στρέφεστε στην εργασία σας που είναι και το ψυχοφάρμακό σας.

Κάποιοι από εσάς βέβαια θα τα ξεπεράσετε όλα αυτά τα θέματα το τελευταίο 10ημερο του μήνα. Μην δώσετε δανεικά, μην πάρετε δάνεια, μην επενδύσετε σε νέες συμφωνίες  το διάστημα 19/05 – 31/05.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 5

Αναδομήστε ενεργειακά και έχετε όρεξη για δράση. Προσέξτε όμως να μην το παρακάνετε και αυτό γιατί φλερτάρετε με υπερκόπωση. Επικίνδυνα και άκρως απαιτητικά διαστήματα τόσο για ερωτικά όσο και για επαγγελματικά ζητήματα: 01/05 – 07/05 & 14/05 – 24/05. Εστιάστε στο να συναναστραφείτε με άτομα που εκτιμάτε και σας εκτιμούν. Επανεξετάστε τις προτάσεις του Απριλίου και μπείτε σε φάση αναμονής για τις καινούργιες που θα δεχθείτε μιας και θα είναι καλύτερες και περισσότερο προσοδοφόρες.

Επανέρχεται το καλό κλίμα στην ερωτική ζωή των δεσμευμένων ενώ οι αδέσμευτοι μπορούν να ελπίζουν σε νέα αξιόλογα φλερτ και γνωριμίες. Θα ερωτευτούν και θα βάλουν εκ νέου και σε άλλη βάση τη σχέση τους με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Οι αριθμοί σας προτρέπουν να γίνετε πιο τολμηροί, στην ανάγκη να δείξετε πρώτοι τα αισθήματά σας. Θα δικαιωθείτε μακροπρόθεσμα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 6

Πολύ καλά τα πράγματα για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Είναι ο ενδεδειγμένος μήνας για να προωθήσετε το ταλέντο σας, τα σχέδιά σας, τους στόχους σας, την επιχείρησή σας και να τα καταφέρετε. Η επιτυχία είναι δική σας τον Μάιο. Πολύ ωραίες οι όψεις από τους αριθμούς με πολύ ευνοϊκές συνθήκες. Ήδη νιώθετε την αλλαγή μέσα σας και η επαγγελματική επιτυχία, η προαγωγή που περιμένατε, το οικονομικό bonus, η αναγνώριση γενικά είναι για εσάς το γεγονός του μήνα.

Σαρώνετε όμως και στον έρωτα, οι αδέσμευτοι κυρίως. Πότε; 01/05 – 20/05. Οι δεσμευμένοι να προσέξουν το διάστημα 15/05 – 31/05, να μην φερθούν με επιπόλαιο, παρορμητικό άρα ανεύθυνο τρόπο, γιατί φλερτάρουν με χωρισμό. Ακόμα κι αν την «γλυτώσουν» αυτό τον μήνα, το θέμα τους θα επανεξεταστεί τον Ιούλιο.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 7

Δύσκολες οι πρώτες 3 εβδομάδες του Μαΐου. Πολλές οι συναισθηματικές διακυμάνσεις. Επενδύστε περισσότερο στο κεφάλαιο των δημοσίων σχέσεων. Και αυτό γιατί η επικοινωνία σας με τα «κατάλληλα» άτομα  θα είναι το «κλειδί» για την ιδανική λύση ακόμα και στα πιο δύσκολα ζητήματα. Οι αριθμοί σας προτρέπουν να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να ψυχαγωγηθείτε. Να γίνετε πιο ανάλαφροι και να μην παίρνετε τη ζωή τόσο πολύ στα σοβαρά. Να μην είστε τόσο εσωστρεφείς.

Τον Μάιο θα είστε πιο ρομαντικοί από ότι το συνηθίζατε. Το κομμάτι των επαγγελματικών σας ζητημάτων αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για έναν ακόμη λόγο. Γνωρίζετε άτομα που σας διεγείρουν εγκεφαλικά στο χώρο της εργασίας σας και έρχεστε πιο κοντά, εντυπωσιάζοντας τα με τη μέχρι τώρα πνευματική σας αναζήτηση.

 

 

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 8

Τον Μάιο θα έχετε όλες τις ευκαιρίες για να ξεπεράσετε οικογενειακά ζητήματα. Θέματα σημαντικά που σας απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό και αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα επιλύονται με αποτελεσματικό τρόπο. Μπορείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα θέλω σας, τους στόχους σας και οι υποθέσεις διεξάγονται με επιτυχή για εσάς κατάληξη. Το συσσωρευμένο στρες είναι χειρότερο του άγχους, γι’ αυτό αφήστε το να εκτονωθεί ενεργειακά. Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να τακτοποιήσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες εκκρεμότητες. Ίσως να μη θέλει τόσο κόπο αλλά το σωστό τρόπο! Προτείνω λοιπόν να οργανωθείτε καλύτερα, να πείτε όχι στο ανώφελο ξόδεμα του χρόνου σας αρχικά και εν συνεχεία της ενέργειάς σας για να αποφύγετε να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Όσον αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα, είναι ένας δύσκολος μήνας, μόνο για τους δεσμευμένους, καθώς ενδέχεται να έχουν αναίτιες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Οι αδέσμευτοι όμως φίλοι της κατηγορίας δεν επιβαρύνονται από τις πιεστικές τάσεις των Αριθμών περνώντας τον μήνα πιο χαλαρά και ανάλαφρα, φλερτάροντας. Το αν οι σχέσεις που θα συνάψουν θα έχουν…διάρκεια θα το διαπιστώσουν…τον Ιούλιο. Έχουμε καιρό λοιπόν!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 9

Νιώθετε την αλλαγή μέσα σας. Λογικό! Η ενέργειά σας αλλάζει τον Μάιο. Γίνεται πιο ανθεκτική, πηγαία και πιο παραγωγική, σημαντικό εφόδιο για να επιλύσετε καθετί που σας προβληματίζει. Εμπιστευτείτε λοιπόν περισσότερο το ένστικτο αλλά και τη διαίσθησή σας 01/05 – 15/05 σε ότι αφορά τα οικονομικά σας! Δηλαδή περιορίστε την τάση σας να ξοδεύετε παραπάνω από αυτά που βγάζετε.

Το διάστημα 12/05 – 24/05 είναι αντιφατικό όσον αφορά τον έρωτα. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί θα υπάρξουν ευκαιρίες να γνωρίσετε ανθρώπους και να συνάψετε σχέσεις που μπορούν να αντέξουν στο χρόνο, μη σας πω και να καταλήξουν ακόμα στα σκαλιά της εκκλησίας. Να είστε έτοιμοι για…όλα!