Ένα έργο που θα αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή των Αγίων Αναργύρων και που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των δημοτών, ολοκλήρωσε ο δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Πρόκειται για την πλήρη ανακαίνιση του πολιτιστικού κέντρου «Σπύρος Αποστόλου», το οποίο είναι πλέον έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και να φιλοξενήσει καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες υψηλού επιπέδου μέσα σε ένα ασφαλές και μοντέρνο περιβάλλον.
Εκτός από τις καθημερινές πολιτιστικές δραστηριότητες, ο αναβαθμισμένος χώρος του Πολιτιστικού Κέντρου δίνει πλέον τη δυνατότητα για φιλοξενία εκθέσεων καλλιτεχνικού περιεχομένου, καθώς και για διοργάνωση εκδηλώσεων.
«Η ανακαίνιση του “Σπύρος Αποστόλου” ήταν για εμάς ένα εγχείρημα άμεσης προτεραιότητας. Με σεβασμό στις δραστηριότητες που συνδέονται με την πνευματική, αισθητική και ηθική καλλιέργεια του ανθρώπου, φροντίσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα την αναβάθμιση του χώρου καθώς και τον εμπλουτισμό των προσφερόμενων υπηρεσιών του Πολιτιστικού Κέντρου», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας.