Ανδρέας Ευθυμίου: «Η παράταξη μας ούτε εκβιάζεται ούτε χειραγωγείται!»

Να παραδώσουν τις έδρες τους στην παράταξη με την οποία εξελέγησαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές κάλεσε τους μέχρι πρότινος στενούς του συνεργάτες Δημήτρη Σούτο και Γιώργο Δαμηλάκο, μετά την απόφασή τους να ανεξαρτητοποιηθούν, ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές, ο κ. Ευθυμίου χαρακτήρισε ως προφάσεις τα όσα ισχυρίζονται οι κ.κ. Σούτος και Δαμηλάκος στις δηλώσεις ανεξαρτητοποίησής τους και τις αποδίδει στην μη λήψη κάποιου αξιώματος στην παρούσα χρονική στιγμή.

«Δεν φανταζόμασταν όμως ότι τώρα, επειδή δεν έχει κάποιο αξίωμα θα ενεργούσε κατ’ αυτόν τον τρόπο, αν και στο παρελθόν είχε επιλέξει τον ίδιο δρόμο.

Δυστυχώς γι’ αυτόν, ο κ. Σούτος ταυτίστηκε με μια μικρή μειοψηφία που υπονομεύει και προσπαθεί να μειώσει το έργο της Δημοτικής Αρχής. Η παράταξη μας ούτε εκβιάζεται ούτε χειραγωγείται», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Ευθυμίου.

 

Leave a Comment

four × 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.