Αντώνης Ρούσσος: «Είμαστε παρόντες στα εύκολα και στα δύσκολα»

Την 75η Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος αιμοδοτών, δωρητών οργάνων σώματος και μέριμνας υγείας Μεταμόρφωσης ”Κωστάκης Μεσογίτης” την Κυριακή 15/03/2020 (09.00-13.30) και Δευτέρα 16/03/2020 (09:00-20:00), στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης Αττικής (Τατοΐου & Κοραή).

«Σας καλούμε να στηρίξετε δυναμικά για ακόμα μία φορά την διήμερη αιμοδοσία του Συνδέσμου, σε μία εποχή με αρκετά προβλήματα και δυσκολίες για όλους. Είναι σπουδαίο να κοινοποιήσετε την πρόσκληση της αιμοδοσίας, έτσι ώστε να ενημερωθούν παναττικά αιμοδότες που δεν επιθυμούν να αιμοδοτήσουν σε νοσοκομεία και ταυτόχρονα να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες σε αίμα. Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και ο Σύνδεσμος εγγυώνται την άψογη διαδικασία της αιμοδοσίας χωρίς καθυστερήσεις και συνωστισμό. Είμαστε βέβαιοι πως θα αποδείξετε για μία ακόμη φορά ότι “Είμαστε εκεί για τον άλλο στα εύκολα και στα δύσκολα», τόνισε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αντώνης Ρούσσος στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

 

Leave a Comment

fourteen − seven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.