Στην αποχώρηση από την παράταξη του νυν δημάρχου Γιώργου Πατούλη, «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» προχώρησε με ανακοίνωσή του ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ρωτάς. Όπως ανακοίνωσε στην συνεδρίαση του ΔΣ, προχωρά σε αυτή την κίνηση γιατί «θέλει να είναι συνεπής με τις αρχές του, αλλά και λόγω των σχεδιασμών του για τις επερχόμενες εκλογές».

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες (28/12/18) με απόφασή του ο κ. Πατούλης είχε αντικαταστήσει τον κ. Ρώτα από την θέση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας, με αποτέλεσμα ο ίδιος με δήλωσή του να εκφράσει την πικρία του. «Ο δήμαρχος, αποφάσισε για δικούς του λόγους, τους οποίους δεν γνωρίζω, ότι η συνεργασία μας έκλεισε τον κύκλο της. Θέλω να πιστεύω, οτι αυτοί οι λόγοι δεν αφορούν στη διαφωνία τρόπου επίλυσης κάποιου κρίσιμου πολεοδομικού ζητήματος, καθώς αυτό θα αποτελεί πλήγμα για τις δημοκρατικές αξίες και κυρίως για τους συμπολίτες μας», ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρώτας.

Μάλιστα, σε απάντησή του ο δήμος Αμαρουσίου «εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Ρώτα για τη συνδρομή του στο έργο της διοίκησης από τη θέση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας από τις 17/3/2017.

Μετά την εκπεφρασμένη επιθυμία του κ. Ρώτα να συνεχίσει να συνεισφέρει στην πόλη σε θέματα πολεοδομικά, με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη τού ανατίθεται ο συντονισμός επί των θεμάτων της εν εξελίξει διαδικασίας ένταξης στο σχέδιο πόλης της περιοχής του Σωρού και των σχετικών με αυτήν πολεοδομικών κ.τ.λ. διαδικασιών, προκειμένου να διεκπεραιωθεί η ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης.

Επομένως ο  κ. Ρώτας,  ως μέλος της διοίκησης, μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται μέχρι την ολοκλήρωση του έργου του από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου.

Να επισημάνουμε, επίσης, ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που πέρασαν από τη θέση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας εργάστηκαν εντατικά για την επίλυση των σημαντικών πολεοδομικών ζητημάτων της πόλης, όπως και ο κ. Ρώτας, ο οποίος για την αντικατάστασή του είχε ενημερωθεί από τον κ. δήμαρχο, όπως, είθισται άλλωστε, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοίκησης  Πατούλη.

Εξάλλου, ο κ. Ρώτας, ήδη δημοτικός σύμβουλος από το 2003, επί διοίκησης Πατούλη αξιοποιήθηκε επί ενάμιση έτος στη θέση του αντιδημάρχου κατά την τελευταία τετραετία, που αποτελεί μέλος της παράταξης «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη», καταλήγει στην από 29/12/18 ανακοίνωσή της η διοίκηση του δήμου.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + 19 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.