Την επάνοδό του στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Βριλησσίων επέλεξε ο Αργύρης Ντινόπουλος, μετά το πέρασμά του από τα βουλευτικά έδρανα και από το υπουργείο Εσωτερικών.

Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”, με αφορμή και την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση που αναμένεται να πραγματοποιήσει στις 21 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων.

«Πολλές φορές μέχρι σήμερα στη ζωή μου δεν πήρα συμβατικές αποφάσεις. Έτσι και τώρα, η απόφασή μου να επιστρέψω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι συνειδητή», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια κρίση για το σημερινό δήμαρχο, όμως η σημερινή δημοτική αρχή έχει ταυτιστεί με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ!»

Επιπλέον, ο κ. Ντινόπουλος δήλωσε κάθετα αντίθετος στην εφαρμογή της απλής αναλογικής στην Αυτοδιοίκηση, αποδίδοντας την ψήφισή της σε μία -όπως είπε- από τις πολλές μηδενιστικές προσπάθειες της Κυβέρνησης για παραλυσία και αποδόμηση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

«Έτσι όπως καταρρέει αυτή η Κυβέρνηση μην είστε σίγουροι ότι θα γίνουν οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με απλή αναλογική», υπογράμμισε ο Αργ. Ντινόπουλος, ο οποίος ωστόσο κάλεσε τους δημότες να σκεφτούν διαφορετικά και όχι με τη λογική της χαλαρής ψήφου την πρώτη Κυριακή.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Αργύρη Ντινόπουλου στο παρακάτω link:

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.