Χρ. Γώγος στις ”Δημοτικές Διαπλοκές”: ”Η απλή αναλογική θα φέρει μπαχαλοποίηση των Δ.Σ.”

Τρανό παράδειγμα μπαχαλοποιημένου δήμου χαρακτήρισε τον Βύρωνα  ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χρίστος Γώγος, επιρρίπτοντας ακέραια την ευθύνη στην παρούσα δημοτική αρχή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα», αφού έκανε απολογισμό των δράσεων και παρεμβάσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Νόμου Κλεισθένης και της απλής αναλογικής.

«Όλους μας έχει βάλει σε σκέψεις ο Κλεισθένης… είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε μπαχαλοποίηση των δημοτικών συμβουλίων. Τρανό παράδειγμα μπαχαλοποιημένου δήμου, ο δικός μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γώγος.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και στηλίτευσε την πολιτική της δημοτικής αρχής του Άκη Κατωπόδη, η οποία όπως είπε δεν κατάφερε να ψηφίσει ούτε καν την αναπροσαρμογή των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού για το 2019, καθώς η εισήγησή της καταψηφίστηκε με 18 ψήφους έναντι 16.

Επίσης, ο Χρίστος Γώγος παρουσίασε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, σύμφωνα με τα οποία οι δημότες του Βύρωνα εμφανίζονται δυσαρεστημένοι σε ποσοστό 67% από την καθαριότητα και 50% από την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Τέλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση για την ολιγωρία της Διοίκησης σε μία σειρά από ζητήματα όπως το σχολείο Χαραλαμπόπουλου, οι κοινωνικές δομές, το ΚΕΠ Υγείας και τα 40 ακίνητα που μπήκαν στη λίστα του Υπερταμείου…

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 11.00-13.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γώγου στο παρακάτω link:

Leave a Comment

18 + sixteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.